Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapała

FRYZURA NA ZAPAŁKĘ - POMOCY

Polecane posty

Gość Zapała

Mam okropny problem: Jakiś czas temu przegrałam głupi zakład, wktórym stawką było obcięcie włosów na zero:/ Kimpela zlitowała się nade mną i zgoliła mnie nie na łyso, ale na parę mm. Teraz włosy trochę odrosły i mają jakieś 3 cm, ale odstają na wszystkie strony i za cholerę nie jestem w stanie ich ułożyć, poza tym były ścinane maszynką i wszystkie są jednakowej długości, co wygląda wprost koszmarnie!! Najgorsze jest to, że przed tą @#@&** imprezą byłąm piękną długowłosą kobietą, a teraz wyglądam jak niedorowinięty chłopiec z gimnazjum! Jak wyglądać kobieco z czymś takim? Jak szybciej zapuścić włosy? KIedy będą takie mniej więcej do brody? Czy z bardo krótkioch włosów można zrobić jakąś kobiecą fryzurkę? Pomocy, bo naprawdę wpadłam w depresję :(

Gość anettttttttttttttttttttta
Jak jesteś durna i masz walniętą koleżankę, to teraz cierp!!! Włosy rosna ok. 1 cm na miesiac, to sobie zmierz i policz przez ile miesięcy będziesz wyglądać, jak d**a:P

Gość nie martw sie
wlosy nie reka odrastaja , poprostu muisz przecierpiec ten najgorszy okres, musisz byc cierpliwa i nie patrzec ciagle ile Ci juz urosły daj im samym rosnac a pocieszaj sie tym ze na wakacje mozesz juz wygladac ładnie :) a co do stosowania polecam wax co tydzien -jest stosowany w chemioterapii wiec i Ci musi pomoc .ja mam podobny problem bo jeszce tydzien temu mialam dlugie wlosy a teraz mam grzyba :0 nie wychodze narazie do ludzi ale wiem ze musze przecierpiec pamietaj ze potem odrasna nam zdrowiutkie i blyszczace :):):)

Gość Zapała
ehhh, wakacje... to jeszcze tyyyle czasu..:) No fakt, jedynym pozytywem jest to, że wreszcie mam naturalny kolor włosów i odrastają takie na maksa gęste i zdrowe, aż sama się dziwię, ale to też nie do końca fajne, bo gdyby nie były takie grube i gęste, nie sterczałyby mi na wszystkie strony i może nie wyglądałąbym jak debil:/ Do nie martw się: na grzyba, czyli włosy za ucszy czy nad ucho?

mysle, ze z taka fryzura mozesz wygladac bardzo seksi :) oczywiscie sporo zalezy od rysow itp.. mnie sie podoba taka ksztaltna glowka otoczona futrzastym kolnierzem, szpileczki i styl a\'la pancura w wersji wamp popatrz sobie na Angeline Jolie w klipie \"Anybody seen my baby\" Stonesow tez mialam takie wlosy, jak mialam 15 lat, czasem nawet teskinie za tym, ale zapuszczanie nie jest juz takie fajne, a wiadomo kobieta zmienna jest ;) jak zaczna odrastac, to idz do fryzjera, aby dopasowal ksztalt fryzurki do twarzy nic sie nie martw i korzystaj z nowego imagu :)

Takie fryzy sa teraz bardzo modne! Popatrzcie chociaż na Britney...:) Co Ci strzeliło do głowy, żeby sie zakładać o włosy!

Gość zapała
Obejrzałam klip i faktycznie - mam teraz identyczne włosy jak Jolie, tylko że blond. Ona oczywiście wygląda bosko, ja troche mniej :P Najgorsze, że chłop mi kwęka, ale jak dłużej tak będzie, to w zad go kopnę, bo żeby tak był ze mną dla długich włosów? I jak kudły mi odrosną to przecież znów będę piękną blondynką, tylko już nie z nim :P Eh, zdenerwowałam się...

Gość zapała
A co do zakładu: faktycznie baaardzo glupi, ale jaka frajde mialysmy przy scinaniu: wtedy to mnie niesamowicie smieszylo, tragedia zaczela sie potem :D

Gość hushhhh....
ja jestem ciekawa co to za zakład był :] poza tym gratuluję 'honorowego' podejścia, mogłaś uciec, a dałaś się ogolić...

Gość zapała
wstydze sie powiedziec:) Ale wiecie co, nadal uważam, że wyglądam jak debil, ale taka fryzurka ma jedną zasadniczą zaletę: myję sobie włosy szamponem dla dzieci, potem wycieram w ręcznik i już! Żadnych odżywek,masek, długiego suszenia, itd. No i za parę lat, jak już zapuszczę włosy do pasa będę mieć co wspominać:)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość gość
A ja właśnie spełniłam swoje młodzieńcze marzenie i ścięłam na zapałkę a mam ponad 30 lat. Zawsze nosiłam długie i teraz jestem... ZACHWYCONA.