Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluz

co jest SKUTECZNE na wywołanie SLUZU PŁODNEGO?

Polecane posty

Gość sluz

dziewczyny mam pytanie co jest skuteczne na wywołanie śluzu płodnego? u mnie go wogóle nie ma a bez niego wiadomo plemniki giną słyszałam coś o wiesiołku -ale wolałąbym abyście z doświadczenia mi coś poradziły która z was go nie miała a po zażyciu .......dostała? z góry dziekuje za odp.!

Gość sluz
będę wdzięczna za wpisy

Gość kloooooood
to ciekawe. to taki sluz można wywołać?

Gość znająca się
ale jak to nie masz? Każda ma. Mniej lub więcej, ale ma.

Gość sjuyeuyyudehhd
ja bralam w tym cyklu olej z wiesiolka. fakt, sluzu plodnego bylo o wiele wiecej i dluzej byl. a teraz mam juz 40dc i okresu ani widu ani slychu..... nie wiem, co myslec, co sie dzieje. mial ktos tak?

Gość podstawa to tempka
wtedy najlepiej poznacie, czy i kiedy dochodzi do owulacji:) Oprócz wiesiołka dobre jest też siemię lniane!

Gość Mawa
Ale co ztym wiesiolkiem i siemieniem?Jak to stosować?!

Gość na ulotce pisze
regulują hormony

Gość Mawa
Dziewczyny napiszcie jak to stosowac.Będę ogrpmnie wdzięczna:)

Gość na ulotce pisze
normalnie, kupujesz w aptece wiesiołek w kapsułkach i len mielony, dawkowanie jest podane. To naturalne środki regulujące cykl hormonalny ale oprócz tego warto poznać swoje ciało lepiej mierząc temperaturę, zeby moc zaobserwować czy dochodzi do owulacji:) W tym linku jest to przystępnie napisane: http://www.storktest.pl/index.php?option=content&task=view&id=39&PHPSESSID=529c10ce9c4e77fd0c089b5eb24daa84

Gość antybaba
na wywołanie SLUZU PŁODNEGO jest SKUTECZNE JAJECZKOWANIE!

Gość do antybaba
NIEPRAWDA! Śluz może się pojawić a owulacja nie wystąpić :) Żeby stwierdzić, czy rzeczywiście doszło do owulacji wystarczy zaobserwować tzw. skok temp. Na początku cyklu temp jest na niskim poziomie następnie wzrasta. Jesli w cyklu nie doszło do owulacji to temp nie wzrasta, mimo pojawienia się czasami śluzu typu płodnego.

Gość sluz
dzięki za informacje owszem sluz zwykle jest ale ja staram sie o dziecko i mimo że mam owulacje to mam TYLKO ten sluz "grudkowaty" metny a do tego aby plemniki przeżyły potrzebny jest ten płodny "rozciągliwy przypominający białko " spróbuję tego wiesiołka! moze zadziała

Gość sluz
moze to głupie ale chciałam zapytac czy sluz który powtaje z podniecenia -też jest taki rozciągliwy - moze "zastąpić ten właściwy płodny? czy któraś z Was spotkała się z taką inf. będę wdzięczna za odp.

Gość to wcale nieglupie
pytanie! ;):D Niestety, to nie ten śluz :) Słuchaj, a napewno masz owulację? Tzn potwierdzoną skokiem tempki? Bo śluz typu płodnego ma między innymi pomóc plemnikom osiągnąć cel :) ale jeśli masz dwufazowe cykle to jak najbardziej jest szansa na poczęcie! :)