Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

etnalive

makijaz permanetny

Polecane posty

interesuje mnie kurs , dobre akcesoria,cena szkolenie oraz zabiegow, trwalosc, wszystko co wazne i wiecie na ten temat ...bede wdzieczna za odpowiedzi:)

Gość wysokie obcasy25
trwałość około roku..ale trzeba bardzo umiejetnie wykonać i dobierać kolorki bo widziałam już nieźle źle wykonane i dziewczyny wyglądały czasem jak prostytutkipo nieumijętnym wykonaniu makijażu...noi po jakims czasie od zrobienia makijaz taki troche blednie...czasem zamiasta np calej brewki czarnej...część zanika i trezba robić uzupełnienia albo czarną kredką domalowywać;)

no to ladny mi permanentny jak trzeba domalowywac :O ja sie nad tym zastanawiam juz jakis czas, oczywiscie chodzi mi o same brwi, chcialabym i oczy, ale to za duzo bo slyszalam ze brwi kosztują ok. 800 zl. plus drugie tyle oczy wielkie dzieki wole same brwi natomiast co do dlugosci to taki makijaz powinien utrzymywac sie ok. 3- 4 lat ja mam jasne brwi i robie raz na tydzien, albo na 2 henne ale męczy mnie to bo na początku tzn. pierwsze 3-4 dni super, a po tygodniu prawie jej nie widac moze dlatego ze brwi są cienkie i delikatne a to prawda ze trzeba taki makijaz uzupelniac henną? jak często? no bo jezeli tak samo jak teraz to po co mi to? :O

TAKI MAKIJAZ TO NAJWIEKSZY SHIT I GLUPOTA!!!! PO CO WSTRZYKIWAC SOBIE JAKIES FARBY POD SKORE?BOZE KTO TO WYMYSLIL???? RAZ: NIE ZAWSZE SIE ZABIEG UDAJE BO JAK CO TRZEBA POPRAWIC; DWA: PEWNIE BOLI JAK CHOLERA: TRZY: LADNA CYFRE SOBIE SPIEWAJA ZA TAKI SZICIOR!!!