Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobota jak kazda

kto sie ze mna napije?

Polecane posty

Od razu lepiej ze nie \"pije do lustar\" :) No to zdrowko :)

ZA MIłOść, BY W KOńCU PRZYSZłA. albo jeśli ktoś już ją spotkał - to by została ZDRóWKO DZIEWCZYNY

tak PRECZ Z PALANTAMI a największy łyk proponuję wypić za tych palantów, których nadal chcemy :(

wściekłam bez odzewu ze strony palanta? to chlup w ten g....pi dziób;)

bez :(:(:(:( najgorsze jest to że nie umiem sobie wbić do głowy że to koniec, bo nie powiedział mi tego wprost Ale chlup, bo procenty uciekają ;)

tchórzatko nie on jeden:( fakt ile by wprsot powiedzenie załatwiło ehhhhhhh no to chlusniem bo usniem:) no i niech sie ludziska do nas dołączą!!!!!!!!!!

widocznie inni mają inne sposoby na spędzanie wolnego czasu:) wierny nasz towarzyszu nas nigdy nie opuścisz;)

nie sądzę patrz ile tu jest ludzi ja jestem osobiscie w szoku ja osobiści dzisiaj bawię się w niankę a mamusia imprezuje;)

o jak Ci fajnie :) ja strasznie lubię dzieci:) Twoja mamusia czy mamusia dzidziusia? ;) ja niestety nie mam nikogo kogo mogłabym wyręczyć od obowiązku bycia mamą, czy tam nianią

mamusia dzidzusia:) ale on juz nie jest taka dzidzia:) ale ja tez uwielbiam dzieciaki:)

No pewnie dlatego dałaś się wykorzystać ;) A najbardziej bym już chciała mieć swoje, ale na to będę pewnie musiała poczekac dobrych kilka lat :( a szkoda... Czyż to nie ironia losu? Tyle matek, które nie chcą dzieci, a taka ja niczego tak bardzo nie chce na świecie, a tu trzeba czekać..

wściekłam ale co ty mówisz dlaczego kilka lat? inne priorytety? czy to kwestia tych dotychczasowych palantów;) wiesz niestety sprawiedliwosc nie polega na równości kiedys moja \"kolezanka\" z pracy przyszła do mnie i mówi do mnie tak ten śmierdziel (oczywiscie cytuje) jest w ciązy dlaczego taki smierdziel jak ona jest a ja nie? poraziła mnie tym i choc jestem bezpośrednia to wtedy powiedziałam jej tylko ze to nie jej czas i takie tam ale jka dla mnie takie myślenie jest potworna bo moim zdaniem smierdziel sie nie rózni od mojej \"koleżanki\"

No tak ja mówię, że kilka no bo póki nie będę z kims jakis czas to na dziecko sie nie zdecyduję, a trafic na takiego to pewnie za tysiąc lat ;) a ta koleżanka to faktycznie dziwna... moje \"koleżanki\" też już maja dzieci, i to takie koleżanki, po których nie spodziewałabym się że nadają się na matki... a jednak Chyba zaczne się rozglądać za zabiegiem in vitro ;)

wiesz czasami to dzieje sie tak szybko ze nawet nie wiesz jak i kiedy:) no wiesz po co in vitro przeciez jakąś przyjemności trzeba z tego miec;) a poważnie nie ulegac otoczniu nie sluchac jak mowia ze zegar biologiczny tyka nie miec parcia a nie popada w desperację:)

Nie no mój zegar jeszcze tak głośno nie tyka, chociaż pewnie mam chciałaby juz być babcią. Wiem, że przyjemnośc trzeba mieć, ale ileż można czekać. zawsze bedzie dla \"niego\" (kimkolwiek będzie) za wcześnie.. :/

e tam dla tego właściwego nie bedzie za wcześnie:) ale widze ze dostalas po dupie od zycia :( ale wierze ze ci sie w koncu odmieni:)

oj i to nie raz :( i to już nie chodzi o facetów :( ale musi być lepiej I TYLKO W TO WIERZE :) że będzie dobrze No tak trafi potwora na amatora - ale kiedy?? juz mi się znudziło czekać/szukać

Gość lorinka
ja tez sobie tego wieczoru popijam ---moj M ma dzisiaj ur ale nie spedzamy ich razem ja w domu z dzieckiem a on z kolegami w pubie bardzo mi milo :( to za zdrowie solenizanta \_/

Gość lorinka
tak to juz jest z nimi niechce uogolniac ale jak widze moj taki jest gkfk..ozesz no nie moge az mnie zzera ale bym mu dokopala a tak dlacze sie do was jesli pozwolicie oczywiscie to chetnie poklikam

no oczywiscie ze klikaj bedzie weselej bo my z wściekłam upijałysmy sie na smutniaka:)

pewnie klikaj - im więcej tym lepiej I pamietaj FACET TO śWINIA I mam gdzieś że uogólniam :P A jak tam dzidziuś u jednej z Pań i u drugiej - spią już??

no oczywiście ze spi bo tak by mi nie pozwolil pisac gdyz jak na 4,5 latka komputer ma jednym paluszku;) wściekłam---->skrobnęlam do ciebie mejla:) tak sobie pozwoliłam:)

oo to musi byc fajny jak ma 4,5 latka takie dzieciaczki sa najlepsze ;) 3-5 :) juz sprawdzam pocztę :P

jest super teraz dzieci po prostu powalaja swoja inteligencja i bystroscia:)