Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobota jak kazda

kto sie ze mna napije?

Polecane posty

Gość lorinka
ja tez upijam sie na smutno w tym wypadku na wesolo nie potrafie moj synek spi ma 2 latka i o tej porze juz by chodzil po scianach choc u mnie dpoiero dziesiata

lorinko, ale kurcze nie podejrzewam ze macie taki układ... a tak czesto bywa, ze chodzi z kumplami na pifko a ty siedzisz w domciu? jak sobie radzisz?

Gość lorinka
moj synek ma fiola na punkcie aut ale nie tak ze zabawka on porostu juz je zbiera ma kolekcja no tak to juz moge nazwac wozow stazackich rozbiera te auta opony sciaga a jego ulubioa baja to ..autka moze ja ogladac codziennie i zna na pamiec wszystkie imion autek wystepujace w tejze bajce

jak mają na imie Ci wasi podopieczni - bo ja mimo, że jeszcze nie mam nawet z kim to selekcjonuje juz imiona i mam problem z imieniem dla chłopczyka ;) ---> Fanousek napisałam do Ciebie na gg więc jak bedziesz daj znak ;)

dzisiaj ogladalam te bajke kurcze super i mój chłpoczyk(nie moj synek) tez uwielbia to oglądac:)

moj Dawidek ale ja mam wybrane dla swoich chłopak to Tymoteusz dziewczynka to Amelia albo Zuznanna

aa jak mój były taki przed przed ostatni ;) ładnie ja dla dziewczynki mam, ale nie śmiejcie się chcę mieć małą Milagros (czyli cud, bo to będzie cud :) albo Marikę a dla chłopczyka Natan , albo Cyprian ;P

wściekłam a jakiegoś rodzinnego dziecka to nie ma? siostry brata kuzynów? a ty jakie imionka masz na wględzie:)

Gość lorinka
wiesz czy czesto ??on pracuje od pon-czwatku od 7 do 18 kiedy wraca do domu to zjada obiado-kolacje i prysznic i spanie w piatki pracuje do 13 i wtedy jedzie na piwo po pracy w soboty pracuje do 12 i rowniez jedzie po pracy na piwo wraca oszolomiony po 4,5 piwach zdarza sie ze nie pojedzie ale rzadko dwa tygodnie temu w sobote po pracy wrocil o 2 w nocy a w zeszlym tygodniu o 19 oczywiscie byl juz 'zrobiony' ja ostatni ra na wyjsciu bylam w zeszlym roku w kwietniu kiedy to bylam u mamy zostawilam jej synka i spotkalam sie z kolezankami mieszkamy w angli i tu tylko ja zajmuje sie synkiem

no ciekawe imiona:) a Cypka jednego znałam zakręcony jak słoik na zimę:)

no to nieciekawie ale czy te pifkowanie kontroluje? czy zycie jest taaakie ciezkie dla niego ze musi zapijac te problemy? a Anglii to na stał już?

Gość lorinka
moj ma na imie kazio ale ja nie mialam pomyslu na imie a raczej nic mi sie nie podobalo to imie tez nie tzn mial byc antos ale tak jakos wyszlo teraz juz przywyklam i nie jest dla mnie jies inne czy stare jak dla nie ktorych

oj to faktycznie nie masz ciekawie - podziwiam, bo ja bym chyba z takim nie wytrzymała,. A mówiłaś mu że o tym, że Ty tez chciałabys gdzieś wyjśc itd?? co on na to?

Gość lorinka
zdrowko dziewczyny

Gość lorinka
mowi pewnie idz tylko taki cwany jest bo wie ze nie znam tu nikogo jakby przyszlo co do czego to telefon by sie przegrzal

ostatnio widziałam wywiad z Chylińską i jej synek ma na imię Ryszard a KAzio to zabawne imię:) zdróweczko dziewczynki lorinka ma dzisiaj wychodne :( rozmawia przeciez z nami.......

Gość lorinka
tak zostajemy tu nastale tzn on juz to postanowil wiec ja jakby powinnam sie podporzadkowac ale ciezko mi tu moze bedzie lepiej jak pojde do pracy

tez widziałam ten wywiad, z reszta \"wszytskie Ryski to fajne chłopaki;)\" No właśnie masz imprezke z nami - zdrówko

Gość lorinka
no ostatnio sprawdzal moje posty na kafe i powiedzial a nie bede ciebie sprawdzal miej troche prywatnosci kocham go ale jest mi ciezko z nim

no to pijemy za ciebie zdróweczko lorinko wiesz wiekszosc facetów to cwaniaki:( tylko szkoda ze ty masz takiego za męża:( no to przypijem:)

Gość kalamarro
możecie pić moją smietankę męską - oj uderza do głowy, uderza

Gość lorinka
za miesiac jedziemy do polski tzn ja z synkiem na 2 miesiiace to sobie odpoczne :D

gdybys go nie kochała to bs go koponęl a w dupsko a swoja droga to on szalenie szlachetny jest daje ci prawo do prywatności no cóż...............

co robił??? sprawdzał posty na kafe?? o matko!!! to czyść historię ;) staram sobie wyobrazić, jak Ci ciężko tam samej, i szczerze współczuję... i ściskam. Długo tam jesteście?

Gość lorinka
nie jestesmy malzenstwem

Gość lorinka
no jakies 2 lata jestesmy w anglii a razem 5 lat i nie spodziewalabym sie czegos takiego po nim to zaczelo wychodzic w zeszlym roku

Gość lorinka
nasz wybor roznie sie w zyciu uklada

Gość lorinka
byla bym w kropce gdyby chcial sie teraz ozenic