Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natali-a

mikrodermabrazja Eris w promocji za 13 zł

Polecane posty

Gość natali-a

dziś kupiłam, mam nadzieję, że da lepsze efekty niż zwykły peeling. A promocja jest w Super pharm.

a jak sie dokaldnie nazywa ten kosmetyk to tez sobie kupie

Gość oto nazwa
Dr Irena Eris - Lirene - Odmładzanie - cera tłusta i mieszana - trójfazowy intensywny zabieg z mikrodermabrazją . w takim niebieskim pudełku.

Gość nie wiem w czym miałoby pomóc
skóra jest baaardzo gładka i wygląda naprawdę ładnie. Jeśli chodzi o to jak działa na zmarszczki to nie wiem, bo jeszcze nie posiadam. Mam za to wiele drobnych blizenek potrądzikowych i plamek. Może przy regularnym stosowaniu da jakiś efekt, ale raczej tylko w przypadku przebarwień. Na więcej nie liczę. Ogólnie jestem zadowolona, bardzo dobry peeling.

Dzisiaj kupiłam, ale jeszcze nie testowalam, głównie dlatego, że nie zalecają w ciągu 1 doby od peelingu nakładac makijażu, a ja jutro muszę cały dzieć dzialać w biegu i bez makijażu nie da rady :)

Gość magdaxxx
ja już 2 razy sobie zrobiłam tą mikrodermabrazję i twarz wyglada naprawdę ładniej, jest jakby jaśniejsza.

Gość ja właśnie zrobiłam
tym razme ejst w promocji w Rossmanie za 13 zł buzia jest naprawdę gładka i promienna :) makijaż musze nałożyć jutro wiecozrem ale myślę, ze 24 godziny wystarczą. świetny peeling, naprawdę :) polecam ;]

jednak taka mikrodermabrazja nie ma porównania do takiej jaką wykonuje kosmetyczka czy lekarz.

Gość ja używam jej jak zwykłego
peelingu, czasem nawet 2 razy w tygodniu, makijaż nakładam normalnie juz na drugi dzień jeśli jest taka potrzeba. Za 13 zł jest ok., ale w normalnej cenie bym nie kupiła.

Gość powariowalyscie glupie
mikrodermabrazja jest na zmarszczki malolaty

Gość powariowalyscie glupie
noooo do tlustej i mieszanej ze zmarszczkami

Gość zgadzam się również
powariowałyście ----> bzdura. Zarówno domowa mikrodermabrazja jak i ta wykonywana w gabinecie jest stosowana także na ślady po trądziku.