Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejkaaa

jaki wybrać puder???

Polecane posty

Gość mejkaaa

Chodzi mi konkretnie o puder w kremie pod oczy,nie stac mnie niestety na korektor. Na co dzień nie maluje się ale mam okropne cienie pod oczami więc muszą zacząć działać :) Jaki puder wybrac matujacy,kryjący czy jeszcze jakiś inny???

Gość od kiedy korektor jest
droższy od pudru w kremie? Zalezy to od marki oczywiście, ale to pudry są zazwyczaj droższe. Polecam dermacol, 11 zł.

Gość zaproponowal ci koleżeństwo-
dermakol jest zajebisty ale nie pod oczy!

chodzi o korektor pod oczy w płynie-te są droższe od zwyklych korektorów

tylko nawilżający-skóra pod oczami jest zbyt delikatna na coś innego

Gość Rudra
Sephora jaśniutki korektorek w sztufcie polecam, 13zł. Miss Spory też najjaśniejszy, jest ok 7zł. Manhattan w płynie, jasny, już jest trochę droższy.

dermacol pod oczy?????? kolerzanbka co Ci to poradzila chyba oszalala... korektory wcale nie sa takie drogie... zalezy jaka firma... ja mam mayelline za okolo 18 zl i jest dosyc dobry pod oczy ale mozna kupic tanszy korektor a jezeli juz chcesz koniecznie fluid to pod oczy polecam rozswietlajacy pozdrawiam;)

Gość aguuusiaaaa
Maybelline Muss.Latwo sie rozprowadza a do tego daje matowy wyglad.A jesli masz problem ze skora np. tradzik polecam Vichy Normateint.

Gość dermacol to syf
:) Dobry dla panien z wysypem pryszczy. To puder produkowany od 30 lat w Czechach, uzywany był do charakteryzacji... Robi maskę, skorupę. A już na bank nie nadaje się do delikatnej skóry pod oczami :)

Gość mejkaaa
Dziekuje za Wasze opinie ale wieci co? sama już nie wiem na co się zdecydować....Może korektr po oczy w sztyfcie?Ceny są dość przystępne.Tylko pytanie czy te wszystkie korektory/pudry sa skuteczne? A może jakiś krem?Słyszałam kiedyś o kremie czy żelu ze świetlika.Czy któraś z Was stosowała coś takiego?