Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anucha-89

hm.. ZACZYNAMY? odchudzanie 2007

Polecane posty

dorcia naprawde nie masz z czego sie odchudzac.jak zaczniesz w tak mlodym wieku pozniej bedziesz miala naprawde problem z nadwaga.

ja nic nie jem nawet często na śniadanie mam jakiś owoc i starcz mi to na cały dzień. niekiedy mam nawet dołki ze mam takie grubaśne uda!!

Gosiolinka... ! ja mam taki sam porobelm też musze zrzucić do połowy amja 20 kg !!! więc może napiszesz coś o sobie ! w ajkim jesteś wieku ile amsz wzrostu !

ah Ok ! więc moze razem zaczniemy CHOĆ jestem młodsza od ciebie To może razem się dogadamy i zaczniemy ajkieś odchudzanko od jutra ? !!

Gość po prostu dorotka
jak naprawde chcesz zgubić z 3-4kg to nie jedz 3 h przed snem i może zacznij uprawiać jakiś sport. nie odchudzaj się bo rozwalisz sobie metabolizm. jeszcze rośniesz i rozwijasz się. :)

ja mam 18LAT 178cm waże ... 105 ! więc mamy podobny pronblem więc zaczynamy?

Gość po prostu dorotka
ale teraz wkraczasz w wiek dojrzewania i zaczną ci się robić bioderka. :):) nie przejmuj się. jak chcesz zmiejszyć nóżki to zacznij wiosą biegać :)

Gość po prostu dorotka
w takim razie to co nazywasz grubaśnymi udami to są raczej umięśnione uda :):) i tego nie zgubisz choćbym ie wiem co ;)

wo znaczy że zaczynmy od jutra??!MEridia,meiztang.dieta cambrige,dieta kopenhacka,diety odchudzające,senatoria,diety warzywne,głodówki,diety 1000kcl,jezdziłam nawet do lekarzy... ale nadal nicc! potem koncze to i wracam do \"swojej\"WAgi ! może potrzebuje wsparcia bo wszystkei MOje znajome są szczupłe itd... :) wiesz mam pomysł na dietke... moja mam ją przyniosła PODOBNO 1,5KG na dwa dni :) może spróbujemy ją?

Gość Aneten1
odchudzanie jest ciezka sprawa tak latwo sie mowi ide na diete a to wymaga poświecen determinacji i uporu... ehhh tylko jakie argumenty sa najlepsze do zaczecia diety ??? :) zaczynam dietowac sie od poniedzialku:)

ja zawsze mówie sobie że ZACZYNAM OD PONEIDZIAŁKU...OD NOWEgo roku...od postu... od września.. od kwietnia I TAK DALEJ....LECZ najlepije zacząć od zaraz !!

Gość Aneten1
cześć z chęcią bym się przyłączyla do was he he ja sie odchudzam juz poraz setny i nic z tego chcialabym super wygladac do wiosny czuć sie lepiej z swoim ciele... tym bardziej jak zacznie sie piekna pogoda bede chciala zalozyc cos ladnego, modnego i nie chce sie martwic ze tłuszcz mi sie wylewa zza bluzki;/ a poza tym w mojej pracy przewija sie wielu mezczyzn nie to zeby mi zalezalo na ich wzgędach ( poniewaz i tak nie ma na kim oka zawiesic ale nie chcialabym zeby padaly miedzy nimi teksty " zobacz jaka gruba" ;/ zaczelam diete juz jakies 2 tygodnie temu ale chyba bede musiala przejsc na jakas konkretna ale nie mam pomyslu jaka wybrac?? cvzy ktoras jest w stanie mi pomoc i jakos podtrzymywac na duchu ???

dieta na cały dzień : 1,5l wody zagotowac + 7 łyżek płatków owsianych=podgotować ok.5minut + 0,5mleka zagotować .... NA TALERZU DOŁOŻYĆ 3ŁYŻKI OTRĄB. jeść co 2-3 godziny !

Gość Aneten1
cukier powinno wogole sie odstawic ;/ najlepiej isc do dietetyka jezeli nic juz nie pomaga ;/ ja niestety nie mam takiej mozliwosci wiec musze sobie sama radzic ;/