Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anucha-89

hm.. ZACZYNAMY? odchudzanie 2007

Polecane posty

Gość hggfredd

moim zdnaiem jest w sam raz ! co dwie gdziny jeść to nie jest tak mało jesz całą miske !

Gość Aneten1
to moze na poczatek wystarczy ci jak nie bedziesz jadla chleba i ziemniakow, slodyczy i w zamian pij duzo wody i jedz gotowane warzywa.

Gość Aneten1
bo jestem w londynie ;/ i moj angielski nie jest na tyle rozwiniety zeby gadac o siecie z jakims lekarzem ktory bedzie napierdzielal dietetycznymi terminami a poza tym tu wiekszosc osob jest mega gruba i nie uwarzaja ze sa grubw i mnie wysmieja ze ide do dietetyka hehe

Gość Aneten1
duzo jest postow o tej diecie kopenhadzkiej moze to jest dobre? chodz szczerze nie wiem na czym ona polega ;/

Gość Aneten1
no wlasnie ;/ ehh ale juz jestem na wstepnej dietce a od poniedzialku polece z kopenchadzka tylko zorientuje sie na czym polega bo juz moze gdzies kiedys z nia sie spotkalam. wierze w siebie i napewno mi sie uda

ooo to jest tragedia....!!! ja schudłam kiedyś w miesiac 15kg a przytyłam 25!!! koszmar !!!! hm... może jesteśmy grube bo brak nam pomysłu na DIETE.. hmm... a może coś razem napiszemy jakąś która nam bedzie pasować :)

nie polecam kopenhadzkiej ,coly czas chodzilam glodna i bolala mnie glowa a poza tym byl efekt jo jo

Gość Aneten1
ja bylam na tej diecie kiedys i nawet skutkowala i bylam zadowolona, trzeba pic wode litrami a poza tym miec duzo ruchu i nie siedziec w domu bo wtedy sie mysli tylko o jedzieniu. no niestety zeby schudnac trzeba si wyrzekac wielu przyjemnosci ...

Gość Elizabeth_89
Dziewczyny ja też chcę się przyłączyć! We wrześniu kończe 18 lat, mierzę ok 1,58 ważę 62,5 kg... dużo razy już próbowałam zaczynać... niestety nie myślę o żadnej konkretnej diecie, bo nadal chodzę do szkoły, a w szkole trudno jadać regularnie...

Gość Aneten1
wiec tak jak juz pisalam zrezygnuj z chleba i ziemniakow.... a jezeli nie mozesz obejsc sie bez chleba to jedz tylko ciemne pieczywo, nie jedz rowniez slodyczy i gazowanych napoi. najlepiej woda niegazaowana w duzych ilosciach gotowane warzywa i duzo ruchu i cwiczen.

też mam 18LAt :) myśle o diecie którą \\same wymyślimy co wy na to?

Gość Ignora
Taka młodziutka a taka upasiona :((( Bierz sie za siebie, zdrowa dieta i ruch, nie zadne glupoty, wolno, skutecznie, poki cialo mlode, i potrafi sie kurczyc, im starsza bedziesz czym ciezej bedzie

Gość Ignora
Do wakacji duzo czasu, 25 kg zrzucic bez problemu, na zdrowiej diecie

Gość Elizabeth_89
Dzięki za szczerość. To co jaką dietę proponujecie??

ja zaczne od juta tą : dieta na cały dzień : 1,5l wody zagotowac + 7 łyżek płatków owsianych=podgotować ok.5minut + 0,5mleka zagotować .... NA TALERZU DOŁOŻYĆ 3ŁYŻKI OTRĄB. jeść co 2-3 godziny NAPISZE WAM JEŚLI MI SIE UDA ... zaczyna ktoś ze mną ??

Gość Aneten1
potrzeba duzzoooo ruchu, nie ukrywajmy potrzebne oprocz diety sa cwiczenia. hmm ja bym tak chciala zrzucic kilka kilo bo mam 175 wiec jakbym wazyla ok 64 to juz by bylo ok oczywiscie do mojego wzrostu to bedzie ok a zalezy chudniecie od tego jak bede sie czula z nowa waga i jak bede widziala siebie przedlustrem :)

Gość Elizabeth_89
TA dieta polega na jedzeniu płatków owsianych przez cały dzien i nic po za tym, tak??