Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anucha-89

hm.. ZACZYNAMY? odchudzanie 2007

Polecane posty

Gość Ignora
Przy takiej wadze ciezko sie cwiczy, brak kondycji itd Zaczac na poczatek od dluuuugich spacerow, i jakies fajne cwiczonka, aerobowe Dieta do dupy zupelnie i zaloze sie ze nie schudniesz, bedzie non stop placz i porazka za porazka, bedziesz miec 19, 20 ... lat i w kolko diety cud bedziesz zaczynac, tu chodzi o to zeby zmienic nawyki zywieniowe na zawsze, szybkie chudniecie jest niebezpieczne dla skory, organizmu, masz schudnac ladnie, chyba nie chcesz byc 60 kg flaczkiem a jedrna, piekna dziewczyna Ale probuj tej diety, jak sie nie uda to moze wtedy sprobujesz zmienic swoj styl zycia

Gość Ignora
Takim sposobem jak Ty chcesz, moja kolezanka odchudza sie juz 5 lat i co zrzuci to utyje znowu i w gruncie rzeczy z wiekiem jest coraz grubsza, dramat, no ale coz ... Moze tobie akurat sie uda, pozytywne nastawienie to podstawa

tz. to jest tak jakby płatki na mleku ! czy to tak mało ? i jesz to CO DWIE GODZINy-! UWAGA CHUDNIESZ 1,5KG warne poświęcenie !!!!

Gość Aneten1
wiec ja dlatego pisze o ograniczeniu na poczatek chleba, ziemniakow slodyczy i napoi gazowanych... ma byc zdrowo i ruchowo

ja też .... :( TRAGEDIA żałuje że nie myślałam o tym wcześniej

Gość Ignora
20 kg do maja, czyli 2 ms Napisz co jadlas dotychczas, przypomnij sobie, ile mniej wiecej kalorii na dzien, ile mialas ruchu i co to glownie bylo- jaka zywnosc I zaraz sie cos wymysli

Gość Ignora
Mi zostaly 3 kg, i cos nie moge zrzucic, ale zrzuce i to do 12 marca

od jutra wychodze codziennie na bierznie pobiegac z 10 koleczek i bede pijla wode gazowana i to zalecicie tylko co??

Gość Elizabeth_89
JA do świąt chciałabym schudnąć tak mniej więcej 10kg...

Gość Ignora
choć i tak jestem GRuba i zapasiona !! ale co tam .... !!! 3kg ze 150 robi różnice

Gość Elizabeth_89
.... no cóż ale to chyba nie jest tak, ze jak się skończy dietę to można przestać myśleć kompletnie o odchudzaniu, trzeba zachować umiar...

Gość Ignora
Jadlas duzo, zero ruchu, wiec po co chcesz glodowac jak wystarczy jesc 1000-1200 kcal, zdrowego jedzenia, zaczac sie ruszac, dlugie spacery, taniec przy muzyce, itd i po 2 ms siebie nie poznasz duzo warzyw, na parze i surowych, bialka duzo- czyli chude mieso, RYBY, jaja, nabial, warzywa straczkowe, drob owoce- jablka, pomarancze, kiwi, grapefruity itp woda NIEGAZOWANA min 2 l dziennie zero slodyczy, cukru, soli, herbata czerwona, zielona, biala, mieta z rumiankiem itp ja juz schudlam ale do idealu brakuje wlanie 2-3 kg, a waze ponizej 50 kg/ 164 cm

Gość Ignora
tz waże 150 przy 163 ! tam mala pomyła

Gość Ignora
startowalam z 61kg a odchudzac sie zaczelam w polowie grudnia

Gość Ignora
widze ze ktos musi wyladowac na mnie swoje kompleksy :D Nigdy tyle nie wazylam i nigdy nie bede, nawet juz do 60kg nigdy nie dopuszcze !