Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anucha-89

hm.. ZACZYNAMY? odchudzanie 2007

Polecane posty

Gość Elizabeth_89
NO to ja też spróbuję... od cukru specjalnie odzwyczajać się nie muszę, bo i tak pijam tylko gorzką herbate, a właściwie to tylko zieloną herbatę... tylko będe musiała jeszcze popracować nad zredukowaniem liczby węglowodanów. No i nie obedzie się bez ćwiczeń...

Gość Ignora
aha, jeszcze oliwa, obowiazkowo 1-2 lyzeczki dziennie, orzechy kilka razy w tyg, kasza, ciemny ryz kilka razy w tyg, pieczywo tylko rano, i zdrowe, pelnoziarniste, najlepiej bulki, bo nie maja tych podtrzymujacych swiezosc ja bym nawet ponizej 1200 nie schodzila, sama jadlam roznie- raz 1000, raz 1300 z tym ze ja przed dieta zarlam jak swinka, slodycze i inne smieci, srednio 3,5 tys kcal dziennie, porazka

Gość Ignora
jesli juz musisz to pieczywo, i najlepiej bulki bo nie maja tych srodkow chemicznych podtrzymujacych swiezosc pieczywa itd czego nie rozumiesz ?

ja tez tak mialam ale juz wogule nic nie jem oprocz jednego malenkigo batonika i od 2 do 6 jabluszek na dzien i to mi starzcz na caly dzien

Gość Elizabeth_89
Ja wazę 62,5 przy wzroscie 158- masakra cholernie sie tego wstydzę proszę nie każcie mi tego powtarzać

Gość Ignora
wazyłam 61 kg a teraz waze 47-48 kg, caly czas chudne, od polowy grudnia a bulki pelnoziarniste a nie biale swinstwa ;)

Gość Elizabeth_89
a co do tych bułek, to ja też pierwszy raz to słysze... zawsze mi powtarzano, ze buiałe pieczywo jest tuczące

Gość Elizabeth_89
a jak dużo godzin dziennie poświęcałaś na ćwiczenia??

HMMM AJK JA BYM TYLE WAŻYŁA CO ignora BYM byŁA najszcęśliwszą osobą :D :) ale wiem ze sobie poradze !!

Gość Ignora
przed odchudzaniem : jadlam duzo, zazwyczaj poznym wieczorem, w jednym posilku potrafilam zjesc 2 tys kcal, do tego zero ruchu, czyste tuczenie, niezdrowe zarło za dobre wychodzilo ok 3-4 tys kcal, zalezy od dnia dlatego psotanowilam z tym skonczyc, przejsc na zdrowa diete, zaczac cwiczyc no i sukces jest duzy nie trzeba glodowac, trzeba jesc tresciwe jedzenie, i nie schodzic pozniej 1000 kcal najlepiej miescic sie w 1000-1500 warto sie poswiecic, tyle

Gość Ignora
Na dobę wychodzilo srednio 3-4 tys kcal a cwiczen duzo, chodze mnostwo, tancze, jezdze na rowerze, cwicze przy kasecie video, skacze na skakance, biegam staram sie cwiczyc 1-2 h dziennie

Gość Ignora
jest tu wiele dziewczyn ktore schudly tak jak Ja, zreszta stad sie dowiedzialam jak sie odchudzac polecam tez ksiazke o prawidlowym zywieniu czlowieka, multum cennych informacji a wtedy moze uda wam sie unikanc bledow

Gość Ignora
mam dwie : jedna to jak jesz- tak wyglądasz a druga : podstawy zywienia czlowieka na allegro kupilam i mam jeszcze jedna staruche z 1994 roku, fitnesslady czy jakos tak jest tak o diecie, sporcie, pielegnacji ciala, witaminyach, odp trybie zycie, wszystko wsio, nawet medytacja

Gość Ignora
jestes tym co jesz, sorki :) na allegro mozna kupic w promocji

podstawy zywienia czlowieka-to ta sama co jest potrzebna w szkole gastronomicznej?

Gość Ignora
ale duzo znajdziesz na te tematy w googlach dobranoc, Ja tez ide naprawde warto sprobowac zdrowszej diety ja teraz bede zwiekszac kcal i chce zatrzymac sie na 1800 dziennie plus sport pozdrawiam i powodzenia

Gość Ignora
skad ? siedze na forach typu odchudzanie od 4 lat :) odchudzalam sie tysiac razy, a jak ktos mowil mi- jedz 1500 kcal, zmien w ogole nawyki to sie smial z niego i dietowalam na 500 kcal chudlam szybko ale jo jo jeszcze szybciej mnie dopadalo bo sie rzucalam na zarcie, predzej czy pozniej