Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

preety

Nadmierne pocenie - problem rozwiazany!

Polecane posty

Moim problemem było nadmierne pocenie, nie wiedziałam co zrobić!! Ciągłe plamy pod pachami to był koszmar. Na szczęście teraz mogę powiedzieć \"był\" a nie \"jest\" :) Pomogł mi środek, który możemy kupić w aptece ANTIDRAL. Jego cena to 13-15zł. NAPRAWDE POMAGA! Wystarczy posmarowac na noc [ na czystą skórę] rano zmyć, a pozniej uzyc tego antyperspirantu ktory uzywamy na codzien.

Gość Rudra
Czy można uzywać go do dłoni?

Tak, ten środekjest przeznaczony równieź do dłoni, stóp.

Gość kasiasta
Też kiedyś miałam go w domu. naprawdę jest godny polecenia. Na dodatek jest bezzapachowy więc współgra z każdym perfumem. Naprawde super rozwiązanie!! :)

Ja kurat nie polecalabym go na dzien. Na kosmetyku napisane jest, że brudzi ubranie, więc to dość ryzykowne. Nie trzeba używać go każdej nocy, wystarczy raz na pare dni :)

Gość kurcze nie wiem
czemu na mnie ten antidral w ogóle nie działa. A wcale nie pocę się mocno. Skóra po nim lepi się, swędzi, piecze, a poce się tak samo. Stoi w łazience bezużyteczny

Być może źle go używałaś. Jeśli uzyje się na czystą i NIEPODRAZNIONĄ skórę, wszysko powinno być w porządku. Trzeba też uważać, żeby nie posmarować za grubj warstwy - wtedy rzeczywiscie moze sie kleić.

Gość kurcze nie wiem
używałam tak jak piszecie. Zero działania, serio

Gość bronciabroncia
Na mnie też za barzo nie działa, chociaż też nie pocę się jakoś wybitnie, a na stopy to już wcale! Może powodem tego są zaburzenia hormonalne?

Gość bronciabroncia
nie wiem sama...moze tez to ze pracuje ciezko fizycznie i nie mam wody włazience:O

Gość nyna
ja tez miałam ten problem, nie mogłam ubrac zadnej innej bluzki tylko czarną,bo na niej tak nie widac plam, kupiłam nawet wkładki przeciwpotne pod pachy,skuteczne ale moim zdaniem za grube.Kupiłam wkoncu polecany antidral i narazie zadnego pocenia :)

Gość ass22
tez nie działa smarowałam na noc na czysta skore co 2 dzien nic i dalej sie poce pod pachami stosuje to od miesiaca ale padaka

Gość Polinezyjka
Kupilam sobie antidral rok temu, stosowalam go co wieczor zaraz po kapieli lub prysznicu, co sie dzialo poczatkowo? Pieklo mnie jak diabli, ale znalazlam sposob, po posmarowaniu pach, odczekalam zawsze pare minut i zaraz na to zastosowalam antyperspirant nivea dry w sztyfcie. Dawalo ulge, Rano poprawialam jeszcze raz nivea, i tak sie meczylam tydzien. Zauwazylam ze przestala, sie pocic zupelnie! Po tygodniu, zaczelam antidral stosowac co drugi dzien, w koncu raz na tydzien, az teraz ran na miesiac,okazyje sie moge stosowac juz zwykle antyperspiranty i po problemie, a nadmieniam ze pocilam sie jak swinia, nie wazne czy lato zima, zadne bluzki na ramiaczkach, kolorowe odpadaly, no zycie paskudne mialam.Myslalm juz na operacja wyciecia gruczolow potowych. Teraz nosze co chce, antidral kupuje raz na pare miesiecy.Zycie znow pachnie!

Gość george03
Witam Panie. Czy orientujecie się może gdzie można kupić takie wkładki przeciwpotne pod pachy ? Przeszukałem większość sklepów internetowych, przepytałem aptekarzy i sklepikarzy w okolicy i nic. Matka mi głowę suszy co bym jej to załatwił bo się poci a środków "zatykających pory" nie chce używać. No i masz tu babo placek bo nie wiem nawet jakie firmy produkują takie wkładki... Mieszkam we WROCŁAWIU i jakby któraś z Was wiedziała o dostępności takich wkładek w którymś z Wrocławskich sklepów to byłbym wdzięczny za informację.

Gość daga77
ja antidralem wyleczyłam sie z nadpotliwości... az dziw ze lekarze tego nie polacają. A pamietam jeszcze te koszmarne plamy na każdej bluzce i ciągły stres z tym związany.

Gość czesiooo
tez nie działa ale wiem za trzeba stosowac systematycznie

Gość george03
Cóż ja na to poradzę ze moja matka nie chce chemikaliów stosować... Dlatego szukam wkładek pod pachy (a znajduję jedynie wkładki do butów :/)

Gość w bonprixie mozna te wkładki
kupić, widziałam w katalogu.

Gość w bonprixie mozna te wkładki
kupic, widziałam w katalogu.

Gość tak tiktak
tak potwierdzam w bonptix można je kupić, wejdź na www.bonprix.pl

Gość george03
Właśnie przejrzałem stronę www.bonprix.pl i mogę wyszukiwać tylko po kodach produktów. Zaś szukając "ręcznie" nie udało mi się tych wkładek znaleźć :/ Możesz sprawdzić proszę w którym katalogu to widziałaś chociaż abym nie przeszukiwał wszystkich ? Z góry dziękuję :)

Gość to-to
Witajcie kobietki, mialam ten sam problem-nadmierne pocenie!!!!!!!!!! Stosowalam Antidral -zero efektu,szkoda kasy.Ostatnio kupilam ETIAXIL i jestem mile zaskoczona - bo dziala w 100% SZCZERZE POLECAM. Kosztuje ok 50zl. ale warto.

Środek dobry, ale należy go stosować zgodnie z zaleceniami by nie wywołał pieczenia, jest to jeden z najskuteczniejszych produktów dostepnych na rynku, niestety nie działa na jakieś 5% osób!

Gość monkia 18
Miałam dokładnie ten sam problem co Wy, kupiłam antidral i pomógł, jestem bardzo zadowolona. Ale skóre pod pachami mam teraz suchą:( Nigdy go nie zmywam rano, bo boję się ze nie będzie już działał jak go zmyję. Czy mam rację??

Gość monkia 18
mam jeszcze pytanko, czy znacie coś na pocące się czoło i plecy?? normalnie tego nie znosze. pomocy.

Witam mam porblem z poceniem sie pachy stopy i dłonie szukalam leku na to ale niestety nic nie znalazlam mieszkam zagranica a nie mam mozliwosci sciągnąc leku tutaj czy zna ktos moze jakies ziola leki antyperspiranty wszedzie dostępne mieszkam w holandii ppozdrawiam czekam na wiadomosc.

Witam mam porblem z poceniem sie pachy stopy i dłonie szukalam leku na to ale niestety nic nie znalazlam mieszkam zagranica a nie mam mozliwosci sciągnąc leku tutaj czy zna ktos moze jakies ziola leki antyperspiranty wszedzie dostępne mieszkam w holandii ppozdrawiam czekam na wiadomosc.

Gość betititi
Również polecam Antidral, zadziałał na mnie!

Gość kwiat lilii
antidral używam juz ok 2 lat. Szczerze polecam! Używam 2 razy w tygdniu a jak nie uzyje to nie poce sie tak jak kiedyś. O bluzkach np. błękitnych mogłam pomarzyć... A teraz to się tym nie przejmuję :):) wiem jakie zycie robi sie piekne jak ciągle nie mysli sie o tym, czy przypadkiem nie widac tych plam pod pachami :P