Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domina86

Tanie ROZMOWY ANGLIA - POLSKA

Polecane posty

Gość domina86

Mam telefon na karte z O2 i kontrakt z Orange czy ktos moze zna jakeis numery pzrez ktore mozna tanio dzownic albo wyklorzystac darmowe minuty do polski na stacjonarny(glownie w weekendyDzieki

08444620620 to jest numer na O2, jednak jesli masz telefon na karte to niestety nie bedzie to zbyt ekonomiczne. jeszcze do wrzesnia ten numer dzialal swietnie na tzw. pay as you go i minuta rozmowy z Polska (telefon stacjonarny) kosztowala 2 pensy. niestety O2 najwidoczniej sie wycwanilo i teraz nawet korzystajac z tego numeru placisz kilkakrotnie wiecej. jednakze..... jesli zamienisz karte na kontrakt z O2 dzwoniac przez powyzszy numer bedziesz rozmawiala korzystajac z darmowych minut. ja mam w kontrakcie 600minut i moge je wykorzystac zarowno na rozmowy w Uk jak i na Polske. miesiecznie place 35 funtow co przy 10ciu godzinach do wygadania jest dosyc rozsadna cena

a zna ktos na odwrot? tanie rozmowy polska - anglia?

jakos nie chce mi sie wierzyc ze cos takiego jak tanie rozmowy wogole w Polsce, zwlaszcza z zagranica :P

Gość cinamonka
Valeriana, mozesz mi powiedziec czy te darmowe min mozesz wykorzystywac rowniez w ciagu tyg czy tylko w weekendy tak jak bylo w przypadku karty.

darmowe minuty mozna wykorzystywac w ciagu calego tygodnia o dowolnej porze. trzeba przyznac ze jest to wygodniejsze niz w przypadku starej karty. jestem tego pewna, bo z mojego telefonu uzywamy tylko na rozmowy do Polski i zdarza mi sie dzwonic na tygodniu. jedyne za co mi doliczyli to 2 smsy do kraju -tak wiec lepiej zadzwonic jak sie ma sprawe :D

Skoro sie tu wypowiadacie to znaczy, ze macie internet. W takim razie radze korzystac ze Skype\'a, rozmowy komputer-komputer sa za darmo do dowolnego miejsca na swiecie, a rozmowy komputer-telefon stacjonarny sa bardzo tanie, nie pamietam ile, ale to grosze.

niestety nie kazdy w Polsce ma internet :P zwlaszcza jesli mieszka w poblizu masztu radiowo-telewizyjnego :P

Nie musi miec. Jak napisalam powyzej, mozna dzwonic z komputera na telefony stacjonarne do PL.

Gość dafsfgrthfgdfg
freecall sciagnijcie sobie ten program i dzwoncie na stacjonarny telefon za darmo:)

Gość Gosciu19851
czesc, ja jestem juz 2 lata w anglii, mam fona w nowej sieci giffgaff i jest taniej niz u innych operatorow. Karte zamawia sie za darmo przez internet i przychodzi pod wskazany adres :) mi przyszla w 3 dni. Potem mozna sobie kupic doladowanie w sklepie lub platnosc przez internet i juz :). Tutaj jest link z formularzem do zamowienia karty: http://giffgaff.com/orders/affiliate/giffgff_associate Wpisuje sie adres i tyle. Potem dostaje sie potwierdzenie zamowienia na email. Pozdrawiam i milego gadania :)

Gość gość
free call to dobra opcja ale coraz wiecej osob nie ma stacjonarnego ... ja do pl dzownie teraz z vectone (anglia) 1p 1 minuta w pay as you go a np biorac abonament za 20funtow ze swoim telefonem w tej firmie mozna miec nielimitowane rozmowy uk/europaplus nielimitowany internet i smsy

Gość limobs
Telefonia voip przy połączeniach z zagranicą sprawdza się bardzo dobrze. Kwestia wyboru właściwego operatora, tj. takiego z dobrymi cenami w stosunku do innych i stabilnością połączeń. Ja od dłuższego czasu korzystam już z extravoip i rezygnować nie zamierzam.

Gość taki jestem ja
Ja korzystałem z Easy call - całkiem dobry operator.

Gość taki jestem ja
Ja korzystałem z Easy call - całkiem dobry operator.