Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elka n

kosmetyk na puszace sie wlosy

Polecane posty

Gość elka n

doradzcie jakis niedrogi kosmetyk,ktort zdyscyplinuje siano na glowie-po myciu wlosy sa ok ale takie napuszone-chcialabym by to bylo cos takiego po czym wlosy przylegajado glowy a jednoczesnie ladnie wygladaj-moze jakis olejek nie wiem(polecajcie ok?

Gość źew
posmaruj włosy odżywką bez spłukiwania i juz

Gość elka n
uzywalam i dalej tosamo

Gość loweee
hej ja mam zamiar kupic sobie krem do wlosow dove przeciw odstajacym klakom moze pomoze

Gość loweee
widzialam w avonie serum wygladzajace ale malutkie za 20 zl chyba 15 ml!!! wiec szukam dalej a jakie masz dokladnie wlosy????????

na pewno nie czesz ich szczotka tylko grzebieniem z szerokimi zębami, a po umyciu odżywka bez spłukiwania, u mnie to działa

Gość elka n
mam krecone ale sianowate i mam juz dosc nic nie pomaga

Gość loweee
a ja ostatnio scielam powyzej ramion, ale byly wielokrotnie rozjasniane i mam puch ktory stoi deba!!!

Gość elka n
ja wlasnie prawie tak jak ty i na dodatek jakis okropny zolty balejaz mi zrobila fryzjerka-nawet jedwab nie pomaga

Gość loweee
tyle o tym jedwabiu tu mowia, powiedz cos blizej jak on wyglada jakiej jest firmy itp

Gość elka n
ja mam firmy farouk-kupilam w hurtowni fryzjerskiej-kosztowal 7 zl ale mala butelka -naklada sie na mokre wlosy sa fajne w dotyku i sie blyszcza ale puszenia nic nie zatrzymuje-nie chce sobie prostowac wlosow ale nie chce by mi odstawaly takie byle jakie koncowki-slyszalam ze Kallos ma takie olejki regenerujac-ale wolalabym abuy doradzil ktos kto uzywal