Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kossta

jak poradzic sobie z krostami na plecach?

Polecane posty

Gość kossta

j.w. mam z tym problem, uzywam mydla siarkowego, myje plecy szorstka gabka co daje podobny efekt do peelingu, nie natluszczam zadnymi balsamami i to nie daje zadawalajacyhc efektow..prosze o pomoc!

Gość dzizysssssss
miałam ten sam problem, do tego blizny (ciemne plamki) po rozdrapaniach, krostki... przed studniówką poszłam na solarium, aby w kreacji nie wyglądać jak trup... i plecy do dziś mam jak ta lala... zadnych blizn, zadnych krostek... byłam bardzo zdziwiona ze to mi pomogło, ponieważ z solarium skorzystałam tylko po to aby dodać sobie troche kolorku, a nie w celach "leczniczych". dodam, ze studniówke miałam 2 lata temu...

Może myj płynem do higieny intymnej? Był tu taki duży topik o tym i dziewczyny pisaly ze pomaga.

a ja uzywam od niedawna emulsji do mycia ciała DERMOKLAR mozna nim myc równiez twarz.Super oczyszcza skóre i jest zrobiony na bazie naturalnych składników.Jak juz pisałam uzywam go od niedawna(tydzien) a juz krosty sie lekko przesuszaja :D Mozesz go kupic w aptece za ok.23zł.

Gość aguuusiaaaa
Ja też mam ten problem ale ostatnio kupilam sobie zel do mycia ciala Manhatan z cynkiem a do tego od czasu do czasu przejde sie na solar i jest wszystko ok :) Jesli dla Ciebie to za malo nanies na krostki troszke Amolu.Najlepiej patyczkiem do uszu lub wacikiem.Swietnie wysusza i szybko schodzi :)

Gość kossta
dzieki dziewczyny, co do solarium to tez mialam niedawno studniowke i co sie z tym wiaze chodzilam na solaris;)lecz mi jednak to nie pomoglo..juz probowalam tylu rzeczy, ze srednio wierze w cos nowego, sprobuje jeszcze moze tego amolu, ale po prostu skorzystam z pomocy dermatologa;|

Gość kossta
ja wiecej mam takich zaskornikow i drobnych pryszczy na plecach od czasu do czasu pojawiaja sie ropniaki

Gość aguuusiaaaa
Z zaskornikami jest najgorzej :/ Ja mam ich pelno na brodzie :/Co rusz zmieniam kosmetyki :/raz jest lepiej raz gorzej ale mam nadzieje ze w koncu sie tego pozbede raz na zawsze :)I zycze wam tego samego !