Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresjaa

POMOCY!!! Czy ktos uzywa lekow ze składnikiem czynnym ktorym jest sertralina??

Polecane posty

Gość Depresjaa

...CHCIALABYM SIE OGOLNIE DOWIEDZIEC JAKIE JEST DZIALANIE TAKICH LEKOW...WCZORAJ WZIELAM PIERWSZA TABLETKE SETALOFTU...CHCIALABYM WIECIEC WSZYSTKO CO MACIE DO POWIEDZENIA NA TEMAT TEGO RODZAJU LEKOW...NO I CZY WAM POMOGLY I JAK CZULISCIE SIE NA POCZATKU...

Gość Depresjaa
odswiezam!!!

Gość kassika
No ja brałam przez kilka miesięcy Asentrę, z tego co pamiętam to też jest sertralina. Pierwsze efekty zauważyłam gdzieś po trzech tygodniach. Generalnie po tym leku byłam spokojniejsza, nie miałam huśtawki nastrojów, łatwiej mi było radzić sobie z życiem. Skutków ubocznych nie zauwazyłam u siebie żadnych. Teraz już nie chcę brać tego typu leków, jakoś tak mam ambicje, żeby radzić sobie antydepresantów i mam nadzieję, że mi się uda.

Gość Depresjaa
kassika a jaka dawke bralas tego twojego leku?? jakie stany mialas?? mialas leki?? sadzisz ze sie wyleczylas czy to wraca?? przepraszam ze tyle pytan na raz ale bardzo zalezy mi na odpowiedziach na te pytania...jak mozesz to napisz mi jak dajesz soebie rrade sama bo ja dzis czuje sie bardzo zle mam jakis wew niekpokoj i tak jest od kilku dni:O...

Gość Depresjaa
o d s w i e z a m . . .

Witaj, jezeli chodzi Ci o Zoloft, to ja bralam je rok temu, generalnie ten lek jest bardzo dobry na depresje i hustawki nastroju, zaburzenia adaptacyjne, stany nerwicowe. Pierwsze efekty sa po tygodniu kuracji. Powodzenia!

Gość Depresjaa
MissUkraina ja uzywam setaloftu ale wiem ze kraza opinie ze to w sumie to samo...nie wiem tylko dlaczego zoloft jest tak drogi...

ja bralam zoloft przez 6 miesiecy i bardzo mi pomogl .mialam depresje poporodowa,choc z opoznieniem i wynikajaca z chronicznego braku snu.bylam juz w kiepskim stanie,naprawde.po okolo miesiacu zazywania przestalam odczuwac hustawki nastroju i zaczelam spokojnie sypiac w nocy.reszta sama sie dopowiedziala-stalam sie znowu pogodna. lekarz zapowiedzial mi,ze lek zaczyna dzialac po 4 tygodniach,nie po 1 jak pisze miss ukraina-i tak tez mniej wiecej bylo.

Gość monis19
mi psychiatra zamienił fluoksetyne na sertraline. jeszcze musze dokonczyc opakowanie fluoksetyny i zrobic przerwe na tydzien i zaczac brac sertraline. ja mam bulimie, napady obzarstwa po 40mg w sumie na nie fluoksetyna nie pomogła, nie wiem jak to bedzie z sertralina???