Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M26

Gdzie można kogoś poznać

Polecane posty

Gość M26

Mam takie pytanie. Gdzie samotny chłopak, może pójść, żeby przestał być samotny ? Czyli gdzie można spotkać dziewczynę, tak żeby móc zagadać do niej. Zakładam tu, że pub odpada, bo jestem przeciwnikiem palenia (mój organizm też). Z moich doświadczeń wynika, że supermarket, czy ulica (bez skojarzeń - po prostu po drodze z jednego miajsca do innego) nie są do tego najlepsze. No i co powiedzieć, żeby nie wyjść na tak zdenerwowanego (czy nawet na głupka) i żeby nawiązać rozmowę. A jak to powinno wyglądać, gdy siedzą całą grupką ? Proszę o pomoc, bo nie wiem jak mógłbym kogoś poznać.

Gość trusskawka
Drogi M26, przykro mi to pisać, ale niestety nie ma takiego miejsca ani tym bardziej takiej "złotej" rady, która jasno i klarownie określałaby, co robić i mówić, żeby kogoś poznać i przerwać samotność. Gdyby coś takiego istniało to, uwierz mi, posiadacz tego byłby najbogatszym człowiekiem na Ziemi. A gdyby jednak ów posiadacz był dodatkowo altruistą, to Ziemia byłaby Rajem. 🖐️

Gość M26
trusskaweczko, dziękuję:) To co napisałaś jest samą prawdą. Chyba musze po prostu wyjść poza dom, ale z tym to chyba poczekam do wiosny - a gdzie pójdę to nie wiem, zobaczymy:) I postaram się nie denerwować, to może i rozmowa jakoś mi pójdzie:)

Gość podobno pozytywne myślenie
to połowa sukcesu ;) Powodzenia, życzę Ci, abyś poznał cudowną dziewczynę. 🖐️

Gość M26
Bardzo dziękuję:):):)

e ja myśle że jest wiele takich miejsc . możesz zagadać na basenie, spróbować uśmiechnąć się do jakiejś dziewczyny :) Na siłowni , przystanku autobusowym (czasem podczas czekania ktoś zaczyna opowiadać swoje historie, jak to dobrze zrobi moze naprawde zaplusować) :) powodzenia:)

Gość hshdjsgd
Załóż konto na serwisie randkowym i na początku umawiaj się przez net, a z czasem przerzucisz się na podryw w REALU. :-)