Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Rose 26

Drogi Panie !podajemy definicję mężczyzny!

Polecane posty

mężczyzna-osobnik obdarzony siłą fizyczą(w celu zdobywania pożywienia), posiadajacy zdolność logicznego aczkolwiek pozbawionego emocji myślenia, cechuuje go również niezwykły pociąg do różnego rodzaju rozrywek , które z niezbadanych względów znajdują się poza obrębem tzw. domu. Osobnik męski ma także to do siebie , iz jego słuch jest przewrazliwiony i nie odbiera więcej niż sto słów na 3min.Ma jednak dobrze rozwiniety wzrok, który zwykle skierowany jest na kończyny dolne i partie odbytnicze osobników rzeńskich.Cechą charakterystyczą jest silna potrzeba podnoszenia sobie adrenaliny, co może przejawiać się w osiąganiu nadmiernych prędkości jedno-, lub dwuśladami.

Gość Kalasanty
Faceci górą , mała suko

Gość a nie podpierniczył Ci fotela
kalasantowi sie adrenalina wylała lewym uszkiem :D:D:D:D:D

a Ty Różyczko, gdzie sie wloczysz???

Gość to było dobre
;);););););)

Gość Kalasanty
jesteście dziwki nad dziwkami

:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Kalasanty
to , że macie te śmierdzące cipcie to jeszcze nic nie znaczy. Trzeba was napierdzalać jak nie poacie obiadu.

Gość Kalasanty
No dobra, żarty żartami a teraz zmykam do kuchni robić kolację bo zaraz moja kobieta wróci od koleżanek i znowu mnie będzie nawalać po pysku rozgrzaną patelnią... :(🖐️

Gość Kalasanty
moja mama napieerdla mnie tluczkiem do kartofli po glowie, od tego bicia dostalem obrzeku mozgu i wypisuje glupoty, poza tym nie mialem w zyciu dziewczyny a ci.pe widzialem jedynie na zdjeciach pod ktore walilem swojego mikro-pena:classic_cool: nawet w necie nie potrafie przykozaczyc...😭 przejeebalem rowno moj prawiczy zywot :P

Gość Kalasanty
Pragnę również nadmienić iż każdego ranka po skrupulatnym wydłubaniu połączonym z konsumpcją mend łonowych zakradam się pod okna pobliskiej plebani gdzie podpatruję życie seksualne proboszcza z młodziutkim i ślicznym wikarym równocześnie oblizując starannie zardzewiałą rynnę wyobrażając sobie przy tym iż to pulchna łydka owego proboszcza. Powoduje to u mnie niekontrolowane defekacje i uczucie spełnienia pozwalające mi dalej egzystować w tym okrutnym świecie pełnym złych i podłych kobiet :classic_cool:🖐️