Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjgj

czy w Augustowie mieszkają same

Polecane posty

Gość hgjgj

prymitywy ? tak mi wynika z tel

Gość ekolog.
Augustów najlepiej byłoby zaorać :o

Gość *** *** ****
ja mam pod oknami wsciekły ruch i rozumiem mieszkańców augustowa...ale tych wstretnych lapokarzy i oszustów co decyduja co jak i gdzie to bym w rospudzie za jaja na drzewach porozwieszła...rozbój w biały dzięn ta cała rozpuda

Gość ekolog.
może i jestem głupi,ale natura juz nieraz udowodniła nam swoją wyższość nad nami i zadne Tiry zdania nie zmienią.To mydlenie oczu.Wszędzie ludzie giną a na Śląsku liczba jest wyższa niż 20 osób rocznie.Zresztą 1 marca zaczyna się sezon lęgowy ptaków więc nie ma o czym gadac

Gość hgjgj
LUESITA... a gdzie ja mieszkam? na wsi uroczej? tez mi tiry zapieprzają pod oknem i jakoś krzyża do łapy nie biore

Gość w głowach sie im przewraca
teraz obwodnica,za rok basen a potem Lidla będą chcieli :o

Gość basen i lidl juz tam sa

Gość w głowach sie im przewraca
ale do basenu muszą jeszcze wode wlać,a w Lidlu sam ocet na półkach :-p

Gość basen i lidl juz tam sa
hahaha :O

Gość tak to już jest jak się
ćwokom troche świata pokaże

Cóż.... \"tylko zbaw mnie od nienawiści i od pogardy strzeż mnie Panie...\" dzięki telewizji pokazującej na żywo tzw. demonstrację mieszkańców A. mogłem zobaczyć jak wyglądały \"spontaniczne wiece poparcia dla Partii\" w 1968 i 1976. Nihili novi i deja vu. Szkoda że nie było haseł: \"Ekolodzy do łopat, syjoniści do Syjamu\" oraz \"Imperialistycznym podżegaczom mówimy NIE!\". Obrońcy Doliny (do których trzeba będzie dołączyć jeżeli w kraju bezprawia i kaczonierządu zawiedzie prawo) zachowali się najlepiej jak mogli. Zaiste, milczenie jest złotem. Katolikom z A. dedykuję cytat z Pisma: \"A kto rzeknie swemu bliźniemu: ty głupcze - będzie winien sądu; a kto rzeknie mu: ty gnido - będzie winien ognia piekielnego\". Niech Bóg błogosławi obydwu stronom.

Od Żydów, Niemców i Ruskich mamy giertychów, rydzyków i innych chorych na polokatolicyzm - to ich działka ;)

Czy do kurwy nędzy już każdy temat, dosłownie każdy temat, musi się przerodzić w głupie pierdolenie o \"obłódzie\" katoków?? :-o