Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiaś tam90

Który tusz daje spektakularny efekt?-Lancome,Dior,Helena Rubenstain??

Polecane posty

Gość jakiaś tam90

Który z tych tuszów daje efekt sztucznych rzęs?Chodzi o doskonałe pogrubienie.

Gość Allure...
Helena Rubinstein Surrealist!!!!!!!! Spectacular też jest OK. Z Diora miałam Ultimeyes i tego nie polecam.

Gość aliseeee
Tez mnie ten temat intersuje. Ktory tusz bardzooooooooo wydluzy rzesy?:)Da efekt sztucznych rzes. Piszcie prosze.

Gość Zwykły 2000 kalories
Maxa Factora. Jest najlepszy a przy okazji nie kosztuje fortuny. Serio.

Gość aliseeee
up up...

Nigdy nie używałam takich drogisz tuszy, jak dla mnie najlepszy jest Max Factor 2000 kcal, a dzięki niemu żęsy da się wytuszować no cóż... KONKRETNIE:-D

Gość beeeatkkaaa
najlepszy jaki do tej pory mialam to tusz dwustronny z Loreala ten wydluzajacy, ale pogrubiajacy tez jest dobry.... nie ma mowy o jakimkolwiek rozmazywaniu, a rzesy sa piekne.. koszt ok 50- 60 zl

Gość aliseeee
Ja mialam Lash Arhitect ale taki sredni.. Nie wydluza super, a chcialabym efekt sztucznych rzes.

oczywiście że prawdą jest że tusz musi być dobry, jednakże moim zdaniem podstawą jest umiejętność wytuszowania rzęs. Nawet jeżeli będziecie miały super tusze a nie będziecie umiały się nimi odpowiednio posługiwać to nic Wam to nie da. Naprawdę polecam 2000kcal. Jeżeli chodzi o rezultaty to najlepsze uzyskuje gdy tusz jest już trochę \"przyschnięty\":-) tzn że używam go od jakichś 2tyg bo na początku moim zdaniem jest trochę zbyt rzadki. Tuszuję i tuszuję i tuszuję a później mam takie rzęsy że aż miło popatrzeć:-D

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najlepszy to jest rimmel - czarne waskie opakowanie, normalna szczoteczka. curved czy jakos tak... jest genialny!!! a koszt 12 zl w rossmanie