Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lifesgood

nie chcę mieć więcej okresu!

Polecane posty

Gość lifesgood

nie chcę mieć wwiecej okresu!!! co mam zrobic, zeby tak bylo??? wykluczam oczywiscie zajscie w ciąże, bo dzieciaka nie chce rownie mocno jak okresu!!! helppp...

Gość ile masz latek
???

Gość ojezujakdurnota
zmień płeć, albo wytnij se macicę z jajnikami

Gość lifesgood
mam lat 17... zmienic płci nie chce.... chodzi tylko o ten okres, nienawidze go z calego serca...myslalam o podwiązaniu jajnikow , ale tak do konca nie jestem pewna.... rozważam tez rygorystyczna diete i chyba przy niej zostane, bo dwa w jednym- bede chudziutka i pozbede sie okresu...

Gość josr
jestes powalona...no ale to zrozumiale masz dopiero 17 lat

Gość lifesgood
dlaczego jestm powalona....? skoro juz masz o mnie takie zdanie to wytlumacz sie..

Gość htdt
upupup

Może ja Ci to wytłumaczę... Nawet jeśli nienawidzisz okresu, okropnie go przechodzisz.Trudno jestes kobietą, musi tak być. A chora kobieta uwierz mi,że nie chcesz być. Mówisz,ze jesli drastyczna dieta to i chudziutka i bez okresu. Popatrz na ktorąś z chorych dzieczyn chociażby na anoreksje i jeszcze raz sie zastanów.. Może i nie będziesz mieć okresu, ale szczęśliwa też napewno nie będziesz. Pomyśl też o osobach, ktore czytają te Twoje słowa, a same sa chore i oddały by wszystko by być zdrową jak Ty. Może i wyolbrzymiłam , czy odebra lam bardzo poważnie Twoje slowa rozgoryczenia, ale... pamiętaj takie \'życzenia\' czasem sie spełniają. Tylko, że zawsze w niewłaściwym momencie, gdy już zmienimy zdanie. 17 lat... I pomysleć, że mam tylko dwa lata więcej...

Gość potem mozesz tego
zalowac, jak dojrzejesz emocjonalnie. wiec najlepszy sposobto pogodzic sie ze swoja natura

Gość lifesgood
dzieki, ze chociaz jako jedyna wizelas moj problem na powaznie..... mimo wszystko okres to dla mnie najgorsza tortura... NIE CIERPEI TEGO, ZE COS OBLESNEGO WYPLYWA ZE MNIE CO MIESIĄC!!! dzieci nie chce miec, wiec okres nie jest mi do niczego potrzebny.... tylko musze sie z nim meczyc.... mam jednak nadzieje, ze drastyczna dieta podziala... chyba,z e nie wiem... po jakis tabletkach okres sie zatrzymuje calkowicie???

Gość ivo88
SWEETdrop zgadzam sie zToba!!! tez mam 19 lat i nie wyobrazam sobie jak mozna wogole tak myslec i wybrac takie rozwiazanie!!! to jest chore!!! lifesgood przemysl sobie czego ty wogole chcesz!!! moze teraz nie chcesz byc mama, ale to wszystko kiedys moze sie odmienic, wtedy bedziesz zalowala tego co teraz napisalas!!! ale moze byc juz za pozno...........

jeszcze 5 miesięcy temu miałam identyczne zdanie na ten temat, ale zmieniło sie to...zakochałam sie i wiem,ze kiedyś chcę stworszyć pełną rodzinę, bez problemów z zajsciem... pozdraawiam i spróbuj na niego znalezc jakis sposób. i na psychike w tym czasie, mozna i na fizjologie.pozdrawiam. a tak na marginesie to najlepszym srdokiem przeciwbólowym na okres jest... sexik :)

Gość lifesgood
nie ma mowy o ciąży. nigdy.... to by byla dla mnie czarna rozpacz.... bardzo..chce sie pozbyc okresu..... ja tez jestem zakochana i jakos nie zamierzam tworzyc z moim TZ rodziny pelnej... owszem, moge wyjsc kiedys tam za niego za mąż..ale o dzieciach nie ma mowy... on tez ma takie zdanie na ten temat... nie mam po prostu potrzeby przekazywania DNA dalej:P:P a co sie tyczy okrsu to kiedys juz probowalam robic drastyczne diety i wytrzymalam 3 tyg. , ciota nie pojawila sie przez 2 miesiące... niesety, potem jakby nic wrocila!!! bylam zla jak osa..... teraz zamierzam wytrzymac dluzej, zeby popzbyc sie jej na zawsze...

Gość bc564
up

Gość yasmina19
Jestem od Ciebie strasza zaledwie 2 lata i wyobraz sobie ze niektore osoby takie jak ja teraz modla sie o to zeby dostac okres... Okres to rzeczywiscie nie jest nic przyjemnego ale wtedy przynajmniej wiadomo ze z Toba jest wszystko wporzadku... a nie jakies glupie diety:I zastanow sie nad tym zanim bedzie za pozno bo jezszce kiedys bedziesz plakac ze go nie masz...

Gość podwiązanie jajowodów
nie likwiduje okresu dziecko, musieliby ci wyciąć jajniki - a to oznacza menopauzę w wieku 17 lat (czyli będziesz się czuć i wyglądać jak 50-letnia kobieta) jak masz jakieś problemy że tak źle znosisz miesiączkę t oidź do ginekologa, są środki które te dolegliwości zmniejszają jedynym sposobem by nie przechodzić miesiączki jest przyjmowanie non-stop hormonów, ale żaden lekarz ci na to nie pozwoli bo takie jest twoje widzimisie trwają pracę nad bezpiecznymi pigułkami które będą mogły być przyjmowane bez przerwy ale i tak nie wiadomo jak to wpłynie na zdrowie

Gość Atka1972
zastanow sie ty gupia dziewczynko co ty piszesz nie bedziesz miala okeru to zaczniesz chorowac poczytaj sobie ksiazki jaki choroby moga wystapic.Młodziutka jestes wiec ci wybaczam ale niepisz takich pierdół sa kobiety ktore sa młode i nie moga miec bo sa chore i bardzo choruja a i jeszcze jedno szybciej sie zestarzejesz ale twoj wybor

oj młodziutka jesteś i nie wiesz co piszesz.Ja dostałam okres w wieku 14 lat to była dopiero tragedia dla młodej dziewczynki. Heh a teraz się ciesze nawet ze mam. Jak zaczniesz uprawiac sex to będziesz się modliła o okres i będziesz się cieszyła jak go dostaniesz ;p

Gość lifesgood
ja tez go dostalam w wieku 14 lat... i mecze sie juz 3 lata, a jak pomysle, ze jeszcze z 30 bede musiala go miec to az mi sie niedobrze robi.....;/;/ nie chodzi tu o moj wiek.. . ja jestem zdecydowana i tyle..pytam was tylko czy sa jeszcze jakies spsoby oprocz podwiazania jajaowodow, zmiany plci i ciąży..

Gość rosołekk
a w czym ci okres az tak przeszkadza? W seksie?

Gość ja nwet nie zauwazam ze mam
okres,jest on krtotki,skapy i bezboilesny;-)Stosuje tampony,ktore zapewniaja 100% higieny,czystosci,komfortu i dyskrecji.Jezeli masz obfity,bolacy,dlugi okres to zglos sie do gina aby przepisal Ci jakies tabletki hormnonalne,a je biore dwa lata i od tego czasu okres to pikus;-)

Gość albo
ktos nie wie o czym mowi albo sobie jaja robi

Gość lifesgood
ależ okres przeszkadza mi we wszystkim doslownie!!! w życiu.... nie iwem, dlaczego osoba powyżej nie wierzy mi, ze mowie prawde... ty tez na pewno masz takie rzeczy w zyciu, ktorych nie nawidzisz, a ja akurat nienawidze cioty i tyle.... nie znosze tego uczucia , ze co miesiąc cos oblesnego ze mnie wyplywa... to koszmar.... czuje wtedy obrzydzenie do samej siebie....

Gość albo
wiesz,masz jeszcze pstro w glowie!ale kiedys napewno sie z tego wyleczysz.no i oczywiscie rozumiem,ze okres moze byc bardzo nieprzyjemny.

Gość to znaczy ze nie akceptujesz
samej siebie i swojego ciała:-oA to już wymaga pomocy psychologa....zglos się do niego jak najszybciej!!! Okres jest częścią Twojej filzjologi,znkiem ze jestes kobietą.Chyba,ze zmien sobie tą plec i będzie po klopocie:-P

Gość jesli podobaja Ci sie faceci
to zmien plec i zostan gejem:-POkresu na pewno nie bedziesz miala jak zrobia z Ciebie faceta:-D

Gość lifesgood
mowilam już, ze nie chce zmieniac płci, bo poza okresem pazsuje mi wszystko co kobiece..... to prawda nie akceptuje swojego ciala ale tylko podczas okresu.... codziennie modle sie, zeby on się wiecej nie pojawil, ale to nie dziala:( dlaczego Bóg wysluchuje prosby niektorych , np. o wyleczenie ich z choroby, a mojej nie chce wysluchac.... skoro wy tak uwielbiacie okres to go miejcie, ale tlumacze wam, ze brzydze sie nim i sobą kiedy go mam... nie moge wtedy na siebie patrzec nawet..... czy sa takie tabletki, ktore hamują opkres raz na zawsze, jesli bede je caly czas brać??

Gość albo
jestes jeszcze mlodziutka dziewczyna,ktora ma ochote na sex,bez zamartwiania sie o ciaze.denerwuje cie noszenie i zmienianie podpasek.niewasz co miesieczne bole.nie chcesz miec dzieci!ale kochana ,uwierz,ze kiedys napewno to sie zmieni i bedziesz bogu wdzieczna za okres!!!!musisz tylko dorosnac!!!!!!!!

Gość co Ty do cholery porównujesz
choroby z okresem!!!Okres to nie choroba!!!!Chora to jest Twoja psychika kobieto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lifesgood
dla was moze okres to wielkie szczescie, ale dla mnie to rzeczywiscie, ajk mowisz, choroba:(:(:(