Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammmmmma

Jak długo gondola?

Polecane posty

Gość mammmmmma

Witam mam pytanko, jak długo korzystałyście z głebokich wozkow?

Gość tyle.....
7 m-cy. Potem gondola była za mała i zaczęłam wozić dziecko w spacerówce, bo już ładnie siedział.

Gość mammmmmma
a moj ma 5 miesiecy i juz sie nie miesci do gondoli, nie wiem co mam zrobi bo on siedzi ale jeszce nie o własnych siłach. jest na etapie podciagania sie na raczkach...mam wozek wielofunkcyjny- teraz ppowinnam dac spcerowke rozłożoną tyłem do jazdy???? poradzcie cos plizz

Gość adeeeee
5 miesiecy to stanowczo za malo na spacerowke, chyba ze mala bedzie lezala plasko w niej moj takze lezal w gondoli do 7 miesiaca, niektore maja podnoszony zaglowek

Gość tyle.....
Gondola nie jest za mała, tylko pewnie kombinezon robi swoje. Jeszcze trochę musi się pomęczyć, zwłaszcza, że nie siedzi o własnych siłach.

Gość hhhhh
jeżeli spacerówka ma z przodu śpiworek to jak najbardziej możesz zmienić z tym że dziecko kładziesz na leżąco no i wiadomo przy tej pogodzie jakiś gruby koc będzie Ci potrzebny :) ps. co do gondoli to właśnie w tych "nowoczesnych" okropnych wózkach tak jest że są małe szczególnie nie cierpie tych trójkołowców-taczek bleeeeee

Gość upupup

Ja 4 miesiące. Mój synek nie lubił w niej leżeć. Miałam spacerówkę graco, którą można było bardzo płasko rozłożyć na szczęście. Bardzo ją polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
5-6 m-cy

Gość gość
4.5-5 miesiecy bo pozniej bylo za ciasno. Jezeli nie przebywa w wozku za dlugo powiedzmy nie wiecej niz 2 godziny naraz to nie widze nic zlego zeby wkladac od 5 miesiecy do spacerowki, nic sie nie stanie dziecku. Bylismy na wakacjach w Grecji corka miala 5 miesiecy i wozilam ja w spacerowce tylko ze moja rozklada sie na plasko.

Gość gość
4, 5 miesiace co za wariatka potem biedne dzieci skrzywienia mają masakra

Gość gość
u nas 4 miesiące posłużyła gondolka więc rzeczywiście bardzo krótko, ale jako że mamy barlettę z adamexu to przesiadka w spacerówkę była ekspresowa, mały jak tylko się dało to z gondoli do wyglądania się wyrywał i takie rozwiązanie zdecydowanie nie dla niego :D a w spacerówce cały świat dokładnie widać i wiadomo, że tak podróżuje się najlepiej :P

Gość gość
u mnie 9 miesięcy Inglesina Classica Balestrino - dwoje dzieci :)

Gość gość
W gondolce? Do 10 roku zycia potem do 15 spaceroweczke a potem mozesz z nim za raczke chodzic po pareczku i zdjecia takie z rąsi robic.

Gość gość
Też myślę, że wózek 2w1 to najlepsze rozwiązanie. Nie trzeba już martwić się o zakup kolejnego wózka, tylko we właściwym momencie przepiąć na spacerówkę. Też mam vicco od adamexu i oba wózki - gondola i spacerówka spisują się świetnie. Super dostać dwa wózki świetnej jakości za jednym zamachem. :D

Gość gość
mój miał 5 miesięcy. to akurat była zima, a on miał 74cm długości, kombinezon dodał swoje i było mu ciasno. tyle ze miałam spacerowke rozkładana na płasko no i mój już wtedy sam siedzisl-zresztą zaczął chodzic jak miał 9 miesięcy, u nas wózek 3w1 to był niewypał. Z gondoli wyrósł jak miał 5 miesięcy, z fotelika wyrósł jak miał 8miesięcy, a że spacerówki przestaliśmy korzystać jak miał 13miesięcy. kupiłam wtedy lekka (6kg) parasolke i tylko na bardzo długie trasy ja bralam-jak wiedział am ze mam do obejścia urzędy i się zejdzie, więc młody w tym czasie mógł pospac. A tak w wieku 1,5roku potrafił 3km spokojnie przejść na nóżkach :)