Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ninakartanina

czy to jest normalne iczy bedzietak zawsze?

Polecane posty

Gość ninakartanina

tydzien temu zaczelam wsplzyciez mioim chlopakiem dlamnie i dla niego to byl pierwszy raz.....problem w tym ze nasze zblizenia wygladaly poczatkowo tak iz on nawet we mnie nie wchodzil do konca a pokilku sekundach juz dochodzil do orgazmu ....ale juz jest wytrzymuje dluzej problem w tym ze przed wejsciemjego czlonek jest chwile tylko twardy jak juz jest we mnie to erekcja samowolnie spadai jego penis robi sie miekki w tym czasie kochamy dalej sie ale nie jest to dlamnie przyjemne bo to uczucie jakby by mi na sile wkladal "flaka" czy to jest normalne dlatego ze dopiero sie uczymy kochac czy to sie zmieni?czy on poprosstu ma jakies problemy ze soba pomozcie bo marwie sie o nas zskesi o niego!!!!!!!

Gość ninakartanina
prosze nie zostawajajcie mnie bez odpowiedzi bo to naprawde mi nie daje spomoju;(!!!!

Gość joaaaaaaaaannna
facet najparwdopodobniej za szybko sie podnica i nie potrafi utrzymać erekcji.Kwestia czasu myślę a bedzie ok :0

Gość mysleeeeeeeee
myśle, że z czasem sie dopasujecie.

Gość przede wszystkim
jeżeli on się tym w jakiś sposób martwi, to mu daj do zrozumienia, że nic takiego się nie dzieje. Na początku bardzo duży jest wpływ stresu, z czasem będziecie się czuli swobodniej. Ale jeśli okażesz mu irytację, zniechęcenie albo wyśmiejesz, to może mieć bardzo zły wpływ na jego samoocenę i zablokuje sie na amen :(

Gość przede wszystkim
zgadzam się z poprzedniczkami, z czasem będzie lepiej, tym bardziej, że to był debiut Was obojga :) Głowa do góry 🖐️

Gość ninakartanina
taa widac bylo i jet ze caly czas sie stresuje jest wszystko oki jak sie podnieca ....ale jak juz ma w danej chwili wejsc we mnie to erekca opada czuje sie nie komfortowo bo na sile wpycha mi miekkiego penisa...;/czy ja mu moge jakos pomoc...bo czsami jest tak masakrycznie ze zeby sie podniecic masturbuje sie pod koldra po kryjomuzeby potem wejsc we mnie...moze to ja cos zle robie ze tak na niego dzilam...ile to potrw aczasu??

Gość hartownicka
prawiczki tak maja pobryka i bedzie oki

Może pomóż mu i też go popieść trochę, by nie musiał sam się po kryjomu \"przygotowywać\"? Przejmij trochę inicjatywę - popieść go ręką, ustami, całuj całe ciało, zrób mu taką grę wstępną. I nie spieszcie się, tylko nastawcie na długi i namiętny czas spędzony ze sobą:)

To, jest bardzo czesty problem, poczatkujacych par.A czy , on tak szybko osiaga orgazm ,czy po prosru gdzies ta podnieta u niego znika bez wytrysku?

Gość ninakartanina
czasami ma wytrysk na sam widok mojego nagiego ciala a czasami jak co do czego to opada nagle penis i koniec wtedy sie masturbuje pod koldra zebym nie widziala ale i tak nic z tego to trwa juz 2tyg