Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówka parófffka

czy te dolegliwości są przez NOVYNETTE? Przerwac ich branie czy co?wejdzcie

Polecane posty

Gość mrówka parófffka

Hej! Jestem na 17 tabletce Novynette z mojego pierwszego opakowania tych tabletek. Wczesniej bralam przez pol roku yasmin ale musialam z niego zrezygnowac z powodu barrrdzo wypadajacych wlosow:( Od 3 tabletki novynette mialam codziennie, przez jakies12dni,bole glowy. Od paru dni ich nie czuje bolu glowy. Ale za to od 3 dni czuje bole nog od kolan w dol. Ten bol jest taki .. jakby to opisac... tak jakby mi drgalo cos w srdoku i to takie nieprzyjemne... Czy to znaczy ze moj organizm zle przyjmuje te tabletki?Powinnam przerwac je brac? Mialyscie tak tez? Doradzcie, bo przy yasmin tak nie mialam, ale za to wylysialam...:( i dalej wlosy mi wylatuja strasznie:( Czy to moze oznaczac ze ja moge zle przyjmowac waszystkie hormony? Pomozcie bo te nogi task bardzo bola!!!! :(

chyba przestalabym brac tabletki z to dlatego, ze mozesz miec problemy z zyclami a z tym nie ma zartow. nie bierz wiecej tabletek, w koncu i tak wzielas cale opakowanie prawie. idz jak najszybciej do lekarza i popros o skierowanie na badanie na krzepliwosc krwi.

Gość ok pojde tylko
boje sie ze lekarz mi nie da :/ bo on stwierdzil, zmieniajac mi zaraz z yasmin na novynette, ze nie musze robic zadnej przerwy miedzy nimi, a chcialam zrobic te pare miesiecy przerwy i chcialam zrobic rozne badania bo nigdy ich nie mialam... ale ON stwierdzil ze nie musze... chyba musze zmienic lekarza... ale po yasminie nie bolaly mnie nogi, wszystko bylo w porzadk...oprocz wlosow... a novynette sprawia mi bol glowy i nog... jutro pojde i sie spytam co On mysli o tym, jak nic sie nie zmieni to ja zmienie lekarza.... dzieki i pozdrawiam...

Gość to o czym piszesz
nie moze być tak, z enei da - ty masz tego stanowczo zazadac - zle sie czujesz, przez zle dobrane hormony mozna sie nawet wynieść na tamten swiat!

Gość to o czym piszesz
Poza tym, odmawiajac ci tych badań wykazuje się niekompetencja - nei ma przeciez pojecia na co ty mozesz byćchora, a ty tez o tym nie wiesz,.

Gość jutro pojde i owiem co mi jest
i ciekawe czy cos mi doradzi, czy zmieni itp... jak powie ze nic nie trzeba robic, to zapisze sie do prywatnego lekarza, tylko pewnie bede musiala czekac miesiac... ale mam nadzieje ze jednak cos doradzi. Wszyscy mowia ze to taki fajny i dobry lekarz, jednak mna sie nie zajmuje tak, jakbym chciala... nie robil mi zadnych badan zanim przepisal mi pierwsze tabletki, a ja nie pytalam bo nie wiedzialam...a jak sie dowiedzialam to bylo za pozno... ale teraz jak jutro pojde to powiem ze chce, a jak uzna ze nie musze nic robic, to niecj spada... te bole glowy i nog...ajjj....