Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa40

Czy ktoś zazywał xanax i coaxil?

Polecane posty

Gość malinowa40

Czy ktos zaywał te leki i czy pomagały? Czy to prawda ze ze od xanaxu można sie uzaleznic i po jakim czasie? Jak sie objawia uzaleznieni , co by sie stało gdybym teraz odrzuciła te leki?

Gość a od kiedy bierzesz

Gość malinowa40
Biore juz 5 tygodni

hej, ja bralam coaxil na depresję...pomagal, potem mialam przerwę teraz biore cital ( cilon- tańszy odpowiednik), i jest ok, biore 0,5 tabletki coedziennie rano, gdyby nie to, nie radzilamby sobie...

Gość yova
od coaxilu (podobno) trudno sie uzaleznic.. ja bralam kilka mies. pozdrawiam

Gość malinowa40
No własnie -depresja Dwie tabletki coaxilu rano , jedna w południe , a wieczorem jedna tabletka xanaxu Do tego wszystkiego doraźnie miksturka z wielu składników -uspokojajaca Fakt , jest poprawa , niewielka , ale jest w samopoczuciu Tylko co będzie jak odstawie te leki?

Gość a od kiedy bierzesz
coaxil łatwiej, xanax jesli bierzesz codziennie będzie trudniej odstawić

Gość a od kiedy bierzesz
spróbuj zmniejszac powoli xanax zobaczysz ,czy lęk wróci

Gość malinowa40
czy ktoraś z Was oprócz farmaceutyków miła równiez psychoterapię? Bo mnie to czeka niedługo , na razie jeszcze podobno nie jestem w stanie Musze podreperowac organizm . Jak to wyglada? Boje sie tego

Gość malinowa40
Stosuje sie do zlecen lekarki -biore według wskazań juz 5 tygodni Wspomniała ze niedługo łagodnie bedzie odstawiac xanax Tylko bardzo boje sie tej psychoterapii , nie wiem jak mozna sie otworzyc przed obcym czlowiekiem Napewno sie rozryczę i nie bede wiedziała od czego zacząc

ja chodzilam na psychoterapie indywidualnie, wydalam kupe kasy ale chyga nie bylo warto,... po kazdym spotkaniu chodzilam przybita i rozbita.. psychoteriapia dla mnie to bylo cos takiego jakby terapeuta rozkladal moja psychike na czesci pierwsze i....zostawial mnie z tym, potem ciezko sie pozberac ja naleze do takich osob , ktore radza sobie biorac srodem przeciwdperesyny, uwazam ze niepotrzebna mi terapia bo za bardzo na mnie to dziala, wole zaponiec o przeszlosci, o urzach i tego nie rozdrapywać bo wtdy bedzie sie to za mna ciagmneło w nieskonczonosc

Gość a od kiedy bierzesz
psychoterapia własnie polega na wyciąganiu faktów z podświadomości o których wolelibyśmy zapomnieć. Czasem się udaje zepchnąć za to w zamian mamy objawy nerwicowe, niestety.

Gość malinowa40
No to wyobrazam soebie co bede tam przezywała Nie zniose tego Ale podobno to ma pomóc w tym , abym w przyszłosci umiała sobie poradzic ze stresem i depresja nie wrociła jak juz przestane brać leki Chce dodac , ze jestem po próbie samobójczej

Gość a od kiedy bierzesz
Każdy na początku się boi, to normalne :) Jeśli trafisz na terapeutę z którym znajdziesz wspólny język i mu zaufasz, to już połowa sukcesu!:)

Gość malinowa40
Czy zamiast psychologa można wybrac psychiatrę? Bo wiem ze jest bardzo fajna babeczka i wszyscy ja polecają

Gość a od kiedy bierzesz
niektórzy psychiatrzy mają podwójną specjalizację, poza tym ta lekarka o której mowisz zna się na tym, bo ciągle ma do czynienia z takimi przypadkami, więc sprobuj u niej:) Powodzenia 🌻

Gość malinowa40
Dziekuję za rady

Gość gość
Mam na sprzedaż jedno opakowanie Coaxilu 12,5 mg - 29 tabletek (1 zjedzona). E mail: j.jonska@vp.pl