Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana

POMÓZCIE!!! PLISSSS

Polecane posty

Gość sfrustrowana

no i nadal schiza ciąży....a jeśli mam wahania ok półgodzinne w braniu tabletek to czy to juz zmniejsza ich skuteczność ?? aha i jeszcze jedno pytanko.Raz wzielam tabletkę 6 godzin pozniej od ustalonej pory gdyz sie zatrułam i wymiotowalam i poprostu nie chcialam zwymiotowac dopiero co polknietej tabletki.Zmniejsza to ich skutecznośc?dodam ze było to 3 dni temu a kochać mam zamiar się już jutro ;p

Gość aaaaaaaaalalalal
hej nie masz sie co martwic tabletki trzeba brac o tej samej porze dnia a nie godzinie wiec jak bierzesz wieczorem to mozesz raz a 19 a raz o 20 wziasc tylko tylko jak sie spoznisz 12godz to wtedy moze byc zmniejszona skutecznosc. a czemu masz schizy ze ciaza????

Gość sfrustrowana
bo gdzieś wyczytałam ze to praktycznie trzeba z zegarkiem w ręku.Nie wiem schiza ciąży jakoś zawsze mnie prześladowała a tabletki biorę od niedawna w sumie to moje pierwsze opakowanie... uffff kamień spadł mi z serca ze nic sie nie stanie jak wezmę pół godziny pozniej

Gość aaaaaaaaalalalal
ja biore juz 8 mc i zauwazylam ze jak biore co do godziny to dostaje zawsze krwawienie z odstawienia w 3dzien zawsze i o tej samej porze, a jak niekiedy biore raz godzine do przodu albo do tylu to dostaje okres rozwniez w 3 dniu ale juz o pozniejszej porze. nie martw sie do 12 godz sie spoznic mozna. nie mozna ponad 12 godz sie spoznic bo wtedy mija juz 36godz a czytalam ze jak od przyjecia tabletki minie ponad 36godz a nastepnej sie nie przyjmie to wtedy moze dojsc do jajeczkowania.wiec badz spokojna

Gość sfrustrowana
wielkie dzieki :) czytalam ulotke ale pytam tak da pewnosći ;)