Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenia

pomocy! wysunal sie z prezerwatywy...

Polecane posty

Gość malenia

Hejka! Przezylam ze swoim chlopakiem pierwszy raz wczoraj okolo godziny 19stej. biore tabletki Diana 35 od 1,5 tygodnia. Kochalismy sie z uzyciem prezerwatywy, jednak po wytrysku gdy moj chlopak wyciagal czlonek to prezerwatywa zostala we mnie, przez co musialam ja wyciagnac sama. nie dotknal mnie czlonkiem. prezerwatywa nie pekla. chcialam sie dowiedziec czy zaistnialo (badz tez czy zaistnialoby gdybym nie brala tabletek anty) ryzyko zajscia w ciaze? prosze o odpowiedz bo troche sie tym martwie i dziekuje za szczere odpowiedzi..

Gość malenia
nikt mi nie pomoze ;

Gość jamammmmm
ryzako zawsze istnieje w tym wypadku małe,chyba ż coś tam wyciekło z niej,Ale jak tabletki brałaś to małe ryzyko

Gość sfrustrowana
bzdura!skoro bierzesz tabletki to ryzyka nie ma

Gość malenia
nic nie wycieklo, wystawala nawet troche pozapochwe ani tez nie pekla... a tabletki przepisane przez ginekologa.. nie musze sie martwic?

Gość sfrustrowana
skoro bierzesz regularnie to nie ma takiej możliwości!

Gość malenia
dziekuje za pomoc :)))

Gość sfrustrowana
spoko ,nie panikuj :) bo naprawde nic sie nie stało

Gość jamammmmm
dziewczyna sie zapytała czy jakby nie drała tabletek czy istniało by ryzyko.czytajcie dobrze topik,Mądrale

Gość malenia
pytalam tez o to czy w tym przypadku czy biore to jest wszystko ok. kamien z serca mi spadl troche... wielkie dzieki :)

A ja też mam przy okazji pytanie. Jeżeli kochałam się z moim facetem i użyliśmy globulek oraz prezerwatywy w dni niepłodne, nie było wytrysku i w ogóle to chyba nie ma żadnych większych zagrożen, nie?? To chyba już wariactwo ale to był nasz pierwszy raz więc może dlatego tak bardzo się denerwuję ;P.

Gość tabletki zabezpieczają
rewelacyjnie pod warunkiem ze nie bierzesz leków które mogą osłabiac działanie pigułki..jesli brałas je regularnie to faktycznie ryzyko małe.....ale pewnie wypadały dni płodne. w takich sytuacji to najlepiej skonsultuj sie z lekarzem:-)...gdy mi sie zdarzały takie ekstremalne sytuacje to dzwoniłam do ginekologa. ale moze na wszelki wypadek postinor?

Gość cilestka
pytanie do poprzedniczki: zażywam CILEST jednak od srody biore antybiotyk,ktory obniza skutecznosc tabletek.kochalam sie w piatek i w niedziele bez dodatkowego zabezpieczenia,ale moj ukochany nie mial wytrysku we mnie..jak myslisz,czy mam sie obawiac zaplodnienia?przeciez podczas brania tabletek nie ma takiego czegos jak dni plodne prawda?napisz mi prosze jak to jest podczas brania tabletek: zaczynam nowe opakowanie we czwartki,koncze w srody po trzech tygodniach,ostatnio mialam plamienie po skonczeniu listka zaraz w piatek a taki normalny okres zacząl się w niedziele.od kiedy mam liczyc pierwszy dzien cyklu?od pierwszego dnia dostania okresu(plamienia)czy od pierwszego dnia brania tabletki z nastepnego listka?wydaje mi sie ze to drugie..i co z tym antybiotykiem.prosze,doradzcie mi..pozdrawiam gorąco

Gość cilestka
jezeli nie moja poprzedniczka,to moze inna kobitka bedzie znala odpowiedz na moje pytania?bardzo prosze, z gory dziękuję i pozdrawiam :*

Gość malenia
robisz tak, 21 dni bierzesz, robisz 7 dni przerwy i znowu 21 dni bierzesz, bez roznicy kiedy zaczal ci sie okres. trzymasz sie stalych wytycznych co do dni :)

Gość Fifondż
Dnia 25.02.2007 o 23:51, Gość malenia napisał:

nic nie wycieklo, wystawala nawet troche pozapochwe ani tez nie pekla... a tabletki przepisane przez ginekologa.. nie musze sie 

Kup mu pończochy, to jajeczka się nie spocą. 

Dnia 16.04.2019 o 17:39, Gość Gość Iwona napisał:

Do Gość Marta: Jak chłopiec od wczesnych lat jest przyzwyczajony do chodzenia w czymś  pod spodnie czy ty rajstopy czy getry to nie robi z tego problemu. Nawet jeśli ma 14 lat i więcej. Po prostu jest dla niego naturalne.