Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *T*T*T*

boje sie, w ciazy po cesarce

Polecane posty

Gość *T*T*T*

zaszlam w ciaze 10 miesiecy po cesarce i boje sie... boje sie, ze cos bedzie nie tak. nie potrafie sie wyzbyc tego uczucia. naczytalam sie ze wczesna ciaza po cc niesie za soba rozne zagrozenia i teraz nie moge przestac myslec ze cos zlego sie stanie... mam mala coreczke i uwielbiam ja nosic na rekach, teraz nie wiem czy powinna ja dzwigac? czego jeszcze unikac?

Wszystko będzie dobrze. Musisz się oszczędzać i przede wszystkim nie stresuj sie. Moja koleżanka zaszła 3 miesiące po cesarce. Urodziła zdrowego chłopczyka.

Gość *T*T*T*
wiem, ale mimo wszystko glowe mam zaprzatnieta niepokojem... a czy twoja kolezanka uwazala na cos szczegolnie?

Gość podnoszeeee

Gość gjfjdf
podnosze

Gość nie trzeba bylo walic sie

Gość emele
moja mama tez zaszla 3 miesiace po cc, mojego brata urodzila silami natury o czasie cala ciza i wszystko ok :) nie martw sie na zapas, jezeli gin powie ze wszystko ok-to tak jest!

Gość bez paniki
Nie martw sie, ja miałam cc miesiąc temu i w piatek podczas przeglądu technicznego lekarz (jeden z najlepszych specjalistów w Polsce) powiedział, że czas minimalny to 6-8 miesięcy, aby ciąża po cc przebiegła normalnie i bez powikłań, ale jesli się zdarzy wczesniej to nic nie musi się dziać i nie należy się przesadnie zamartwiać. Ufam mu, bo to swietny specjalista, moja ciążę prowadził rewelacyjnie i odebrał niezwykle trudny poród, podczas którego inny lekarz po prostu wymiękł!