Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naloznica_Szatana

cilest a waga, doradźcie!!!!

Polecane posty

Gość Naloznica_Szatana

Dziewczyny, mam do was pytanie...poradźcie mi. Biorę Cilest drugi miesiąc(wczesniej przez pół roku bralam Microgynon 21, ale zmieniłam ze względu na cerę)i zauwazyłam że przytyłam 2 kg. Ćwiczę dosyć regularnie, nie objadam się słodyczami, ograniczam naprawdę jedzenie. Myślicie, że te 2 kg jest spowodowane hormonami i zacznę teraz tyć, czy może tym, że ograniczyłam ostatnio palenie i ćwicze(czyli przyrost mięsni)???? Pójdę do ginekologa dopiero za 1,5 miesiąca kiedy skonczy mi sie 3 opakowanie, ale nie chcę do tej pory przytyć ani kilograma więcej! Proszę o wasze komentarze!!!!!!!!!!!

Gość Naloznica_Szatana
Prosze dziewczyny, to takie popularne tabletki...

Gość pewnie nie przytyłas
tylko tabsy powoduja zatrzymanie wodu w organizmie przez co czyjesz sie grubsz i waga to wykazała... ja brałam przez 6mcy yasmin...niby miałam po nim nie przytuc i miał nie zatrzymywac wody w organizmie....pic na wode;) :D

Gość odpowiedzialna
ja w ogole nie przytylam,moze Ty przytylas rzeczywiscie przez ograniczanie palenia.niestety ja tez pale..mysle ze nie masz sie czym przejmowac,jezeli nie widac u Ciebie tych dwoch kg(np.na brzuszku:))moze to tylko przez hormony,pewnie Ci zejdzie ta waga:) dziewczynki jezeli mozecie to odp.mi na pytanko: w srode zaczelam brac antybiotyk ktory obniza skutecznosc Cilestu.kochalam sie w piatek i wczoraj bez dodatkowego zabezpieczenia ale moj ukochany nie mial wytrysku we mnie,tylko na mnie;)jak myslicie,czy mam się martwic?prosze o odp.buziaczki

Gość cilestka
ja w ogole nie przytylam,moze Ty przytylas rzeczywiscie przez ograniczanie palenia.niestety ja tez pale..mysle ze nie masz sie czym przejmowac,jezeli nie widac u Ciebie tych dwoch kg(np.na brzuszku:))moze to tylko przez hormony,pewnie Ci zejdzie ta waga:) dziewczynki jezeli mozecie to odp.mi na pytanko: w srode zaczelam brac antybiotyk ktory obniza skutecznosc Cilestu.kochalam sie w piatek i wczoraj bez dodatkowego zabezpieczenia ale moj ukochany nie mial wytrysku we mnie,tylko na mnie;)jak myslicie,czy mam się martwic?prosze o odp.buziaczki

Gość cilestka
sorki ze wyslalam to samo dwa razy ale net mam troszeczke dziwny i czasem mi zamula:( prosze o odpowiedz,buziaczki

Gość ja biorę cilest
od prawie trzech lat, i przez ten czas nie przytyłam wcale. A nawet schudłam jakieś 2-3 kilo. Ale każdy organizm reaguje inaczej.

ja tez mam ciles. na pocz z miejsca 2 kg do gory:) ju zsie ich pozbylam. ale to nie tluszczyk tylko woda- fizjologiczne ich dzialanie zatrzymywanie h2o w organizmie. nic sie nie martw

Gość Naloznica_Szatana
Przede wszystkim dziękuję Wam, że mi napisałyście co sądzicie, dodałyście mi otuchy, od razu zrobiło się raźniej:) Do Cilestki: myślę, że jesli wytrysk nie był w Tobie, ale na Tobie, to nie masz się czym martwić, ale w razie czego następnym razem uważajcie;) Pozdrawiam

Gość cilestka
dzieki, na pewno bedziemy uwazac nastepnym razem,bo nie wiadomo,jak bardzo ten moj antybiotyk obniza skutecznosc Cilestu..moj facet stwierdzil dzis,ze jestem nienormalna,ze tak sie stresuje:) no ale coż,tak to sie juz przyjeło,że facet po stosunku nawet nie pomysli,ze kobieta moze martwic sie,ze cos jest nie tak:)a kobitka czesto sie martwi:) szczegolnie jak sie okresik spoznia:)pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn!buzka:*

A ja nie przytyłam..wręcz schudłam no ale chodziłam na siłownie wiec to raczej moja a nie tabsów zasługa :classic_cool: