Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki mam problem

śmierdzacy problem

Polecane posty

od dłuzszego czasu chciałam zrobic felliato facetowi, ale zawsze zanim zaczełam go tam dotykac on mi przerywał i zajmował sie mną. ale w koncu uparłam sie i wczoraj juz zchodziłam nizej...poczułam niezbyt przyjemny zapach i zrezygnowałam. Facet dba o siebie, i juz nie wiem co moze byc nie tak...heh

Gość Wczas jesz śniadanie
:-o to co, żresz i siedzisz przy kompie? :-o

Gość Wczas jesz śniadanie
Niestety nie :-o ale coś z tobą nie tak, jesz śnaidanie i włazisz na forum erotyczne, gdzie w tym sens?

Gość KaFeTeRiAn ooo
bo faceci to takie fleje i sie nie myja niestety,przyklad,malo ktory myje rece po skorzystaniu z toalety

Gość KaFeTeRiAn ooo
co niedziela po mszy przemykam chylkiem na zachrystie i zagladam ksiedzu pod sutanne zabawiajac sie namietnie jego berlem niczym sam hetman Sobieski dowodzacy husaria pod Wiedniem :classic_cool:

Gość KaFeTeRiAn ooo
bardzo zabawne podszywaczu,nie odbiore ci tej przyjemnosci i nie zaczernie nicku,prawda w oczy kole he?

Gość KaFeTeRiAn ooo
Z poetyckim wyrazem mojej sztucznej szczęki, zakładam na głowę reformy XXL posłanki Sobeckiej, po czym krokiem zestresowanego aligatora udaję się do najbliższego sklepu z używaną odzieżą gdzie proponuję wykonanie określonych czynności seksualnych w zamian za parę ciepłych tajwańskich skarpet. :D

Gość kivi
Do: Taki mam problem- wydaje mi sie, ze moze to byc spowodowane tym, ze Twój facet jest baardzo podniecony :), a do tego dochodzą bakterie i przez to ten zapach;) to na tej samej zasadzie jak pot;) sam nie ma zapachu, ale kiedy 'dobiorą sie ' do niego bakterie , nieprzyjemna sprawa...;)

ale przeciez te bakterie nie rozkladaja tego podniecenia w 10 minut zeby juz mu zaczal smierdziec? moj Mis przyjezdza do mnie po jakiejs godzinie - dwie od kapieli ...i nic nie czuc....a TY lepiej nie spij z nim ...bo moze Cie czyms zarazic...

CZe...Idealista...no ja juz dawno po sniadaniu...niedlugo obiad....hmmm nie jestem specjalnie obrzydliwa...a smierdzacego penisa nie waczalam dlatego mnie to nie brzydzi...z niczym mi sie to nie kojarzy...

mnie sie wydaje ze jak facet chce sie bzykac....to musi byc wykapany....a jesli nie moze tego zrobic we wlasnym domu...bo np...ma zona..i ona cos by podejrzewala..ze sie kapie zbyt dlugo zamiast wziacx szybki porany prysznic....to niech go sama wpusci do swojej lazienki...i po klopocie...tylko lizac!ssac...piescic...!

Gość JA JA JA JESTEM
fuuuujjjjjj do jasnej choleryyyyyyyyy!!!! czy wam juz całkiem odbiło !!!ja pier...e....:O myć sie i do lekarza!!!!!!!!!!!1:O

Gość glicerol
Nieraz penis może smierdziec po wyjeciu z odbytu. więc radzę wziąć pod uwage i ten wariant, żeby przezd stosunkiem analnym wyczyścić pożądnie odbyt.

Gość na śmierdzącego pena polecam
[wg babcinego przepisu] nacieranie terpentyną---podobno efekt murowany !!! :classic_cool: :P

Gość niech sie umyje
Moze i Twoj facet dbao siebie ale nikt mu nie powiedzial ze mycie ptaka to nie prysznic tylko szorowanie... Jesli masz watpliwosci czy nie ma jakiejs wenery to nastepnym razem przygladnij MU sie dobrze

Gość niech sie umyje
Prawdopodobnie on zdaje sobie sprawe ze swojego smierdzacego problemu i dlatego bronil sie przed twoimi pieszczotami,moze z nim jednak pogadasz?

Gość ale z was jełopy
po prostu tak ten facet pachnie i to jest jego cecha osobnicza,jednej kobiecie sie spodoba innej nie,ja tak miałam z moim byłym i właśnie dlatego stał sie byłym,a mył sie regularnie,zapewniam,a i tak mi śmierdział!!!!!!!!