Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kookoo

przyjęcie zamiast wesela...? co sądzicie o tym....?

Polecane posty

Gość kookoo

co sądzicie o przyjęciu dla najbliższych zamast wesela? ja własnie chciałabym żeby u mnie tak to wyglądało...:) jakie jest Wasze zdanie? pozdrawiam wszystkie przyszłe i nie męzatki:)

Ja tak miałam po cywilnym i po kościelnym w kwietniu też tak będzie...Robimy obiad dla najbliższych, do tego tort i lampka szampana...a potem jedziemy w krótką podróż poślubną do domku na wsi. Na wesele nas nie stać, nie chcemy się zapożyczać u rodziców, a takie przyjęcie wystarczy, by złożyć sobie życzenia, pogadać, spędzić trochę czasu z bliskimi.

Gość kookoo
ja właśnie tez tak planuje, w jakiejsc restauracji obiad, potem ciasto deser, ale nie typowe wesele, nie chce wielkiego weseliska na 00 osob, ale bardziej kameralnie co nie znaczy ze nie fajnie

My tez mamy to w planach :D Nienawidze całonocnych wesel :o Zawsze się na nich mmeczyłam jako gość, a co dopiero jako panna młoda... nas będzie max trzygodzinne przyjątko za ok. 50/60 zł za osobę

Zgadzam się z przedmówczyniami, osobiście wolę oszczędności przeznaczyć na podróż, niż na biesiadę :O