Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krata

głupi problem

Polecane posty

Gość Krata

Bardzo prosze Was kobietki o szybka radę biegnę dziś do ginekologa ...mogę tak od razu po pracy?? rano sie podmywałam ...czy jednak zachaczyć o dom, żebym nie miała dyskomfortu.... z tym, że boje się, żeby nie uciekł mi zanim do niego dojdę :O

Gość hehehh możesz
przecież na pewnoe tam bedzie toaleta, a w gabinecie tez powinnas miec mozliwość podmycia sie;) nie ma obawy;)

Gość Krata
no jakaś toaleta to tam u niego jest ...nigdy nie korzystałam ...i zawsze starałam się przed wizytą sie odświeżyć... tak dziwnie mi iść bez podmycia się.... ale się obawiam, że zanim wpadnę do domu to on mi czmychnie!

Gość Krata
ok dzięki ...chyba faktycznie tak zrobię ...kupie chusteczki i się odświeżę ...nie będę tracić czasu na bieganie w tę i z powrotem ...bo ucieknie mi jak ostatnio :( a po za tym boję się tej wizyty :O

Gość kto mi wyjasni...
dlaczego się boisz? ja mam bardzo fajnego lekarza i lubie do niego chodzić.

Gość Krata
boję się co on tam zobaczy .... bujam się ze stanami zapalnymi i coś czuję, że dalej nie ma polepszenie :O cytologia dwa razy nie była dobra :( te stany to od nadżerki jak stwierdził ...i ostatnio wspomniał o jej usunięciu

Gość Krata
a wcześniej mówił o biopsji, do której nie doszło bo wciąż jest stan zapalny ...a podobno, żeby zrobić biopsję w pochwie musi byc czysto ...a czystość też nie wychodzi najlepsza :( wcześniej 3 a ostatnio 2/3 :(