Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytyta i zawstydzona

powinnam chodzić na basen, ale sie wstyyyyydze!!!

Polecane posty

jestem totalnie przytyta (w ciągu roku 14 kg- zajadam stresy....) a do tego mam kłopoty z kręgosłupem. no i od lekarza usłyszałam, że koniecznie powinnam chodzić na basen i jeździć na rowerze. no i się zaczyna, rowerem mogę śmigać jak się ociepli, ale na basen nie pójdę bo się wsydzę tej swojej wielkiej d... i cellulitu i wszystkiego razem! najblizszy mi basen to warszawianka i jak sobie wyobrazam jak tam pójdę to aż mnie ciarki biorą. mialyscie/ macie takie problemy? jak sobie radzicie/ radziłyscie? heeelp!

Gość no to nie chodz na basen
tylko chodz na silownie. W dresie...

ha, sęk w tym ,ze nie mogę! przez ten kręgosłup, póki sobie go nie podleczę, żadnej siłowni, tylko basen i rowerek.... a basen na pewno dobrze by mi zrobił. i tak koło się zamyka.

Gość mkii
a Ty myslisz, ze bedziesz jedyna w wiekszym rozmiarze na basenie?? to chyba dawno tam nie bylas. nie masz sie czego wstydzic. i sa takie kostiumy dla dzieczyn z nadwaga. moja koleznka taki ma (jest baardzo otyla) i efekt mnie zadziwil - ani 1 faldki nie bylo widac. jest z takiego gubszego materialu i wszystko ukrywa

hahaha, no mam nadzieję, że nie tylko ja jedyna będę większa;););), ale jak się człek wstydzi, to mu się wydaje, że wszyscy się w niego wpartują;), jeja, cholewcia, racja, w tym moim kostiumie to wyglądam... racja, nie ma co panikować, tylko kostiumu szukać... aaaaaaaa

Nie wstydź się. Tam gdzie ja chodzę na basen chodzi pełno grubasów i nikt się na siebie specjalnie nie gapi, ani problemu z tego nie robi. poza tym w czepku i okularkach wszyscy wyglądają jak kosmici i są praktycznie nie rozpoznawalni :)

Gość Ohhhh364
O wiele bardziej chciałabym byc pzy kosci bo na to moge sama wpłynąć niz miec tradzik bo to nie zalezy ode mnie czy go bede miała czy a jedzenie zawsze mozna ograniczyc a nawet jak nie to to sa róznie srodki które naprawde pomagaja schudnac a niestety na tradzik nie ma lekarstwa w 100% dobrego :(

Gość rozumiem Ciebie doskonale
sama nie jestem gruba, boważę 52kg, a też się wstydzę:(

Gość KosmetyczkaPaula
Ochhh cos tam, wlasnie ze jest skuteczny sposob na tradzik, sama sie z tego gowna wyleczylam, ale wazna jest calosciowa pielegnacja, bo tradzik ma sie na cale zycie w niektorych przyopadkach, znalazlam na swoje byle pryszcze dobry sposob i mam buzke jak ta lala.

Gość mkii
to jaki to sposob?? bo ja juz od 10 lat nie moge sie go pozbyc - ocziwscie raz lepiej raz gorzej ale jest a co do basenu - tam sie przychodzi zeby plywac a nie gapic sie na innych ;) no chyba, ze to lato, odkryty basen - to facec po tylko tam przychodza :)

Gość KosmetyczkaPaula
Ten sposob to zluszczenie poslim peelingiem ziolowym Jadwigi, a nastepnie pielegnacja tymi kosmetykami z tej wlasnie serii w domku kochanym.W tej serii jest bardzo dobra papka przeciwtradzikowa jadwigi. Jest znakomita i w niektorych przypadkach wystraczy pielegnacja nia wlasnie zeby pryszcze daly sobie spokuj.Wiem co mowie, pracuje na tym i pomoglam a wlasciwe nie ja tylko te kosmetyki wileu dziewuchom.

Gość KosmetyczkaPaula
Prezpraszam za pomylke,, nie poslim tylko POSLKIM PEELINGIEM ZIOLOWYM JADWIGI