Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybka0612

jak sądzicie?

Polecane posty

Gość Rybka0612

kończę opakowanie diany i zmieniam na microgynom czy mam robic 7 dni przerwy czy brać bez przerwy ???? a poza tym co sądzicie o moich nowych tabsach- micrgynom? dzieki za pomoc.

po pierwsze microgynoN a nie M po drugie dla mnie beznadziejne - tycie, brzydka cera, zmainy nastrojów (ale każdy reaguje inaczej) po trzecie nie pytałaś lekarza kiedy masz wziąć nowe opakowanie???????????????ja zawsze brałam po przerwie.

Gość nbngg
powinnas wziasc 1 dnia okresu - wg czescie ginekologow (tych jest wiecej), a wg innych po 7 dniach przerwy. dla mnie microgynon to najlepsze tabletki

Gość Rybka0612
czyli wg tego co piszesz mogę ale nie muszę robić 7 dniowej przerwy?! przestudiuje jeszcze dokładnie ulotkę moze coś tam tez będzie. a jeśli możesz to napisz o ewentualnych skutkach ubocznych po tych tabsach- jeśli jakies u Ciebie występowały.

brałam różne tabsy, już kiedyś o tym pisałam, ale napiszę jeszcze raz: - microgynon - 2 mies. - przytyłam 10! kg, mdłości, cera okropna - minulet - dobry tylko cena duża - stediril - na początku super, po 1,5 roku - zmiaany nastroju, depresja, waga hoop do góry - regulon (chyba) - 1 mis=esiąc- mdłości, wymioty, plamienia, bóle głowy - mercilon- 2 lata - na początku super, potem waga+10kg, suchość w pochwie, mdłości, podniesiony poziom prolaktyny, wahania nastrojów teraz nic!!! i już nigdy nic!!!

Gość OLLLA----26
Microgynon- ja po nim czuję się ok. nie przytyłam, no moze biust mi si ę trochę powiększył :-))) cera normalnie. plus to cena.