Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiamal

Prosze o rade

Polecane posty

Gość Asiamal

Kachane dziewczyny :) prosze Was o porade. Dzisiaj mialam dostac @ i nic z tego ;) czekamy z mezem na dzidziusia. Zrpbilam test ciazowy, wyszly wprawdzie dwie kreski ale jedna jest malo widoczna... ale jest :) co mam myslec? czy to wymarzona ciaza :)

Gość Asiamal
Moze i nie gryzie, ale skoro nie potrafisz mi doradzic to prosze nie pisz nic

Gość skoro Ty nie wiesz czy jesteś
w ciąży to inni mają to wiedzieć? :P:O

Gość Asiamal
skoro takie to niezrozumioale to napisze inaczej : czy ktoras z Was miala podobny wynik testu ?

Asiamal nie czytaj nawet takich glupich tekstow!! ja tez robilam test 1 dnia spodziewanej miesiaczki. Druga kreska byla malo widoczna. Zrobilam nastepnego dnia i juz byla bardziej wyrazna. Do gina wybierz sie dopiero za ok 1,5 tyg. Wtedy potwierdzi ciaze.

witaj jest szansa ze to ciaza; zalez tez jakim testem sprawdzalas; niezawodnym w moim przypadku byl zawsze test quick view; 24.12 wykazal mi ciąże i jestem wlasnie w 14 tygodniu:) jesli nie dostaniesz dzis okresu to zrob ten test jeszcze raz ale jutro rano, z pierwszego moczu; mysle ze wtedy juz cos sie wyjasni. zycze powodzenia i dwohc pieknych krech!:)))

Gość Asiamal
Dziekuje za odpowiedz :) jestem juz taka szczesliwa i bede trzymala kciuki za moja malutka dzidzie ( jesli jest :) ) jutro zrobie jeszcze jeden test rano :) oj jak sie ciesze :)

Asiamal a masz jakies objawy ktore by wskazywaly na odmienny stan? bo ja np zle sie czulam zanim dostalam okresu i bolaly mnie strasznie piersi; fakt przed okresem tez bola ale to byl inny bol, taki glebszy; poza tym jesli dostawalas @ regularnie i teraz jej nie ma to szansa jest bardzo duza:)))))

Gość Asiamal
tak ma nietypowe objawy. sennosc no i bol piersi taki bardzo bardzo :)

fakt, ja tez bylam senna ponad miare:) no to sluchaj - kibicuje Ci zatem bardzo bardzo:) wiem, co to czekac na upragnionego dzidziusia:) na pierwsze dziecko czekalismy 2 lata! a teraz mamy prawie 5-letniego chłopaczka i mam nadzieje - dziewczynke w drodze:))

Gość Asiamal
jestem taka szczesliwa :) trzymajcie kciuki za mnie i dzidzie :) odezwe sie jak bede cos wiecej wiedziala :)

Gość Asiamal
elaineblath :) to gratuluje :) trzymaj za mnie kciuki to znaczy trzymajcie bo nie jestes teraz sama :) jakie to cudowne uczucie :) mam nadzieje ze sie wszystko potwierdzi i bede mamusia :)

ja tez tak mialam druga kreseczka byla malo widoczna ale była i mialam takie same objawy bolace piersi i sennosc i mam corecze

Gość Asiamal
Dziekuje Wam za kazde serdeczne słowo :) jutro wykonam rano kolejny test :) mam nadzieje ma dwie wyrazne kreseczki - moja dzidzia :)

z moich doswiadczen i moich kolezanek takie slabe drugie krechy znacza tylko jedno - ciąża!

Gość Asiamal
jasne ze potwierdze :) wiec trzymajcie za mnie kciuki :)

na pewno sie uda!!! daj znac jak jutro test wyszedl. i uwazaj na siebie!! 🌻

trzymamy!!!!!!!!! tylko nie zerwij sie o 5 rano zeby robic test:) ja jak podejrzewalam ze jestem w ciazy i mialam rano robic test to juz od 4 nie spalam:) a nogi i rece tak mi sie trzesly, ze ledwo go zrobilam:) a zanim test wyszedl - fakt trwalo to tylko kilka sekund bo krechy byly od razu - to zoladek zdazyl mi sie skurczyc tysiac razy:)

Gość bziku
Asiu - możesz potwierdzić sobie testem z krwi, określającym poziom hcg. Wtedy dowiesz się troszkę więcej :) gratulacje! ja swój wielki dzień miałam 14 lutego i szukam teraz dobrego lekarza :classic_cool:

Gość Asiamal
No i zrobilam rano tescik. Wyszedl podobnie jak wczoraj. Kreseczka jest ale taka blada.... Chyba trzeba troszke poczekac :) wiec czekam :)

Gość kolezankaa
Asiamal, kreseczka jest blada bo pewnie to jest wczesna ciaza.......z kolejnym tygodniem bedzie coraz bardziej widoczna! jak chcesz sie upenic na 100% idz na badanie krwi.

Gość Asiamal
I tak zrobie. Pojde na badanie :) dzieki. buziaki

Gość Asiamal
elaineblath wiem ze @ nadal nie mam tescik ...kolejny :) trzeci...hihih... wyszedla tak samo bladziutka druga kreseczka. Do ginekologa ide w nastepnym tygodniu. Mysle ze to dzidzi. innej mysli juz do siebie nie dopuszczam :)

okres spóźnia Ci się już ładnych parę dni; kresecza różowa jest (nieważne że bladziutka, ale jest:) więc masz rację - nie dopuszczaj innych myśli!:) trzymam kciuki bo wiem jaka to radość być w upragnionej ciąży:) jak będziesz po wizycie u gina daj znać - będę wpadać od czasu do czasu:) pozdrawiam i 3maj się

Gość Asiamal
elaineblath :) dziekuje za wsparcie. Dzisiaj postanowilam sobie zrobic ostatni raz test ciazowy przed wizyta u gina. I wiesz jaki dwie sliczne i jakie mocne kreski :) ojoj! wiec wizyta bedzie potwierdzeniem mojej radosci :) :) :) buziaczaki !

Gość Asiamal
Yola13 dziekuje za zaproszenie tak bardzo sie ciesze :) jest to najcudowniejsze zaproszenie jakie dostalam :)

Asiamal! gratulacje:) strasznie sie ciesze:) ależ Cię teraz czeka radocha - 9 miesięcy oczekiwania a potem całe życie szczęścia:) tak, witaj wśród ciężarówek:) pozdrawiam:)