Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasieńka 16

czy dziewica może nosić tampony?

Polecane posty

Gość Kasieńka 16

Jestem dziewicą i nie wiem czy moge nosić tampony jeśli tak to co powinnam zrobić aby nie stracić dziewictwa??? bardzo prosze odpiszcie na moje pytanie!!!

możesz nosić bez problemu. używaj najmniejszych rozmiarów i będzie ok. pamiętaj żeby delikatnie je wprowadzać i wyciągać jak nie będziesz czuła oporu, czyli gdy będą dobrze nasączone.

Gość Kasieńka 16
dzięki za odpowiedzenie na to pytanie ale nadal nie jestem do końca pewna a niedługo okres....

gunia 0505 ma rację, możesz będąc dziewicą nosić tampony i to bez żadnych konsekwencji w postaci utraty dziewictwa,pozdrawiam

moja rad spróbuj. za pierwszym razem może się nie udać, możesz go dobrze nie założyć i będzie ci przeszkadzał, ale później będzie łatwiej. najłatwiej \"wchodzi\" jak staniesz koło wanny, sedesu itp położysz jedną nogę wyżej (na wannie) i delikatnie wsuniesz go do środka. polecam ten sposób aplikacji - sprawdzony i zaaaawsze skuteczny. aaa tylko się rozluźnij, jak będziesz spięta nic nie wyjdzie! :)

Gość Kasieńka 16
dzięki kobitki jesteście kochane a niedługo już okres i nie będe miała obaw....:*