Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka slodziutka

Halo... co wy macie do dziewic?????

Polecane posty

Gość jagodka slodziutka

ja jestem dziewica i jestem z tego dumna.. bo dziewica jak wino, im starsza tym lepsza... a tu jakies czytalam obelgi... jak ktos jest taki madry to niech tu wejdzie...

Gość ryszarda_P
No to najlepsza będzie stulatka. Mniaaaam... A nie wiesz, że nawet wino może się skwasić?

normalnie cud miód 50 letnia dziewica sama słodycz hahaha

Gość arturrooo gatttiii
co w tym chwalebnego że jesteś dziewicą?

Gość arturrooo gatttiii
moje niedoścignione marzenie :classic_cool: :(

Gość ja np mam wstret
bo tzn ze zaden facet przede mna jej nie chcial.

Gość jagodka slodziutka
Nic chwalebnego ale nie czuje wstydu z tego powodu... mam 19 lat i co w tym takiego zlego??

wmawia sobie że jest super,pewnie nie ma znajomych i ma dwa koty

Gość albo ona nie chciala
dziewice są tylko dla najlepszych :classic_cool:

nic nie mam do dziewic:)to kobieta która szauję siebie :classic_cool:

Gość ja tez mam dwa koty
i wcale nie jestem dziewica hihiihhi

Gość arturrooo gatttiii
każdy prawiczek wmawia sobie że jest nim "bo się szanuje" :classic_cool:

Gość ryszarda_P
Ale ona nie chce najlepszego nawet skoro jej w tym dziewiczym stanie tak dobrze.

Gość arturrooo gatttiii
dziwce dla najlepszych - to już wiem że to napisał pedał albo prawiczek :classic_cool:

od jakiegoś czasu zastanawia czemu ludzie ciekawią się tym czy ktoś jest dziewicą czy nie ? jakie to ma w ogóle znaczenie ? wyznacznikiem czego to niby ma być ?

dziewica to moze i jest,ale masturbuje sie pewnie codziennie

Gość arturrooo gatttiii
:classic_cool: wreszcie ktoś ma tu dobry obraz rzeczywistości :classic_cool:

Gość jagodka slodziutka
jakbyscie chcieli wiedziec to ma chlopaka ktorego bardzo kocahm i on mnie... mamy zamiar niedlugo wspolzyc ale cow tym takiego dziwnego ze jestem dziewica... A na towarzystwo nie narzekam:P czym cos w tym zlego ze szanuje siebie? nie musze sobie wmawiac ze to fajnie byc dzieiwca..:P

Gość arturrooo gatttiii
znów prawiczek się pode mnie podszywa :classic_cool: widzisz - jednak mnie podziwiasz masturbatorku biedny zgarbiony :classic_cool:

Gość arturrooo gatttiii
rozumiem, ze jak nawet super laska byla dziewicą w wieku 16lat, co jest normną, też była pasztetem, dopiero brak wianka, przemienił ją w łabędziea ;D 🖐️.

e takie planowanie na wiecej niz kilka dni do przodu to chyba się mija z celem. Swoją drogą nie znam faceta który kiedyś nie był prawiczkiem :-)

Gość ryszarda_P
Skoro zamierzasz się bzykac ze swoim facetem, to wkrotce wyjdziesz z tego'blogoslawionego' nieskalanego stanu. Wkurza mnie po prostu jak ktos twierdzi, ze dziewictwo czy nie-dziewictwo swiadczy w jakikolwiek sposob o czlowieku.

Gość arturrooo gatttiii
a ja nie znam żadnej fajnej niedziewicy :( :classic_cool:

===>> jagodka slodziutka to niepisz bredni czym starsza tym lepsza czym starsz to wieksza Kaczka Dziwaczka

Gość dea.wr
ale Wy chorzy jesteście :O dziewcia to ktoś lepszy? zresztą te dwudziestoparolatki które twierdzą, że są dziewicami bo się szanują smutna prawda jest taka, że albo nie mają faceta, a jak miały to nie było okazji na stracenie dziewictwa, i zagłuszają tym swoją niepewność i wstyd że nadal są cnotkami a przy najbliższej okazji puszczają się z facetami z dyskoteki :( smutne, ale spotykane często 🖐️

Gość jagodka slodziutka
7.... ty nie badz taki madry b to moze ty ciagle stoisz ciagle nad kiblem i walisz sobie...:D ja nienaleze do takich zeby sama sie zaspakajac:P Na powodzenie nie narzekalam nigdy... a ta czystosc to moj indywidualny wybor... nie zamierzam go trzymac do malzenstwa ale jak nrazie jestem nia i dobrze mi z tym:P

Gość arturrooo gatttiii
chlopczyki i jezozwieze

Gość czemu nie możemy już
czytać tych bzdur??? Ze się niby szanuje - bo ma 20lat, pierwszego faceta i jeszcze nie jest pewna etc... żałosne jesteście bo próbujecie się wywyższać ponad kobiety które dziewictwo straciły jak się z kimś jest i bardzo kocha, to sex jest dopełnieniem związku, nieważne czy 18 czy 20 lat - jeśli tego nie rozumiecie, to przykre kobieta nie sanująca się puszcza się z każdym byle kolesiem, raz sexik i tyle - sorry - to nie tak jak kobieta która idzie do łóżka z facetem którego kocha!! a ze czasami tak w życiu bywa, że związek się rozpadł, to już puszczalska i nie szanuje się..:o żebyście wy, dziewice, tak się szanowały jak te właśnie kobiety, to byłoby coś - pilnować kawałka błony między nogami to luzik, ale do walki o siebie, do podniesienia się po uczuciowej porażce trzeba dorosnąć, psychicznie - czego zajadłym, plującym jadem 20kilkuletnim dziewicom życzę

dea.wr \"Qrwa może i masz racje:)ale nie musisz jej mieć :classic_cool:są i takie co czekają na tego któremu będą mogły całym sercem zaufac ..

Gość ryszarda_P
Ja pierdzielę, to tylko "takie" się zaspokajają. Jestem zupelnie normalną babą i lubię od czasu do czasu 'poczochrać bobra'. Aha, i mam faceta, z ktorym regularnie wspolzyje. Jagodka/zrewiduj swoje "starocerkiewnoslowianskie " poglądy.