Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodka slodziutka

Halo... co wy macie do dziewic?????

Polecane posty

Gość prawdziwy facet 29
oczywiście że większość mężczyzn pragnie dziewicy, tylko o taką ciężko, więc weźmie i niedziewice, jeśli będzie dobra kocha itp. Panie krzycząc starają się udowodnić, że białe to czarne. Nie mówcie kochane za nas. Ja zawsze się cieszyłem kiedy trafiałem na dziewice. To jest wyjątkowe jedyne a jeśli wam wpieran ianczej, to błąd. Dla jasności, sam mam 29 lat i nie jestem prawiczkiem, na szczęscie kboiety rzadko kiedy wymagają czystości.

Gość heheeeee
jak twoj chlopak jest inteligentny to ciebie sobie na zone przygotowuje i go nie interere sexik z taba a dupy na boku popycha inne

Gość jagodka slodziutka
7 masz cos do mnie? wymiana zdan...pf... jezeli cos sie tobie nie podoba to nie wchodz na ten topik... ty jestes naiwny nie rozumiesz jednej rzczy ale ja nie bede tego tlumaczyc.. ty jednak masz cos do dziewic... wcale go nie zmuszam... planujemy nasz pierwszy raz... na powodzenie nie narzekam a to jest moja zasada ktora i tak zlamie. ale nie bede sluchala ze jestem inna z tego powodu... Jezeli chodzi o pozadanie dziewic to kwestia gustu... ktos woli dziewice a ktos woli doswiadczone, tylko cym one sie tak naprawde roznia...

Gość dea.wr
do deaaa dobra, chyba u mnie w mieście o taką okazję trudniej nie staną przecież na ulicy straszne jest to, co tu piszecie. dziewcie na piedestał uważajcie, bo jedna z drugą spróbuje seksu a przez cały związek będzie się zastanawiać "a jak by to było z innym"? :P🖐️

Znam dziewice(znaczy nie wiem czy jeszcze nia jest)mieszka 10 m o demnie:)kiedyś byłem blisko z nią,ale nie chvciałem jej krzywdzić ,nie chciałem przeleciec jej i zostawic bo było by jej przykro ,a nie chciałem z nią chodzic :) Miała prze demną bardzo przystojnych facetów i jakoś im nie uległa nigdy :Pwięc nie pisz ,że dziecie są dziewicami bo nie miały okazji:O

Gość ryszarda_P
Doszłaś do właściwej konkluzji. Co do tego, czy ktoś pragnie dziewice czy nie to jest tak jak z włosami, cyckami itp. Każdy woli inne.

Gość do deaaa
:O ale ty rozumiesz i powielasz stereotypy. A ty póxniej nie masz juz fantazji, bedac np 5 , jakby to bylo z tym przystojny panem spod 9, albo listonoszem, albo 2och mezczyzn ??? ciekawosc jest zawsze kochaniutka, tylko inna rzecz, ze nie zawsze trzeba jej ulegac.

Gość ja się zgadzam z tymi okazajam
faceci na seks zawsze się znajdą. dziewice to z reguły kobiety które przedkładją wartości nad cieleności i chwała im za to później nawet ;) miło taka sprowadzić na złą drogę innym nie uległa a mnie tak to dobry materiał na stałą partnerkę :)

Gość dea.wr
:D qal gdzie ja napisałam, że wszystkie? napisałam WIĘKSZOŚĆ, a to zmienia postać rzeczy ja też mam piękne koleżanki - dziewcie, które miały i 100 okazji na to ale drugą stronę medalu też znam

Gość jagodka slodziutka
heheeeee ----> to bylo o moim facecie??? ja dobrze o tym wiem ze sie zaspakaja, ja tez go w pewien sposob zaspakajam. Jezeli tak twierdzisz jak napisales to znaczy ze dla ciebie jest najwazniejszy sex!! bo dla ojego chlopaka jest najwazniejsza milosc!!!

Gość dea.wr
do deea ja to rozumiem, już pisałam, nie potępiam tego ale myślenie dziewica jest cacy, niedziewcia jest kurwą to dopiero stereotypy

i jeszcze taki schemat na kafe zauważyłem zawsze na topicach tego typu niedziewic obrażają dziewice, a przecież one same kiedyś nimi byłe mężczyźni bronią dziewic a dziewice rzadko kiedy zabierają głoś w dyskusji (czyżby mądrzejsze;) i wiedziały że szkoda czasu na taką walkę z wiatrakami;) ) to chyba kwestia indywidualna co nie zaprzecza ze niedziewica to kobiet którą już ktoś zdobył i z którą już będzie łatwo a to dobrze nie wróży na pszyszłość

Gość ryszarda_P
Ja pierdzielę. To ja może powiem co nieco o sobie.Dziewictwo stracilam mając 21 lat, wychodzę za mąż za partnera ktory mnie rozdziewiczył. Jest kurwą? Jestem łatwa?

jagodka nie rozumiemy sie,ty w tym swoim małym czystym rozumku nierozumisz co do ciebie mówie, nie bedę ci tego tłumaczyc bo w tej twojej czystości jesteś tak zapatrzona że uważasz się za lepszą od innych. W całym tym topiku chodzi o to że chcesz sie pochwalić jaka to Ty jesteś wspaniała i idealna... ....dziewica nic w tym specjalnego. nie jesteś ideałem ani kaleką jesteś poprestu jebnięta w swoim rozumieniu świata.

ryszarda :O dobrze wiesz o co chodzi. Jesteś z tym mężczyzną i super. Mężczyźnie chodzi o to by dla kobiety był pierwszy a nie by była zawsze dziewicą. Poza tym Ty już nie itneresuj męzćzyzn jako ewe. zdobycz mężczyźni Cię pewnie też nie, więc nie wiem po co się oburzasz:)

Gość jagodka slodziutka
TAKZE wynika z tego jedno: 1. sa mezczzni ktorzy wola dziewice 2. s mezczyzni ktorzy wola doswiadczone 3. dziewice sa lepsze o zachowuja swoja czystosc 4. Doswiadczone sa lepsze bo sa doswiadczone:) 5. wybor partnerki to kwestia gustu JEDNAK NIE ZAPOMINAJMY O TYM ZE KOBIETY DOSWUADCZONE TEZ KIEDYS BYLY DZIEWICAMI A DZIEWICE (MOZE NIE WSZYSTKI) ALE TEZ BEDA KIEDYS DOSWIADCZONE:D dlatego kazdy ma racje... ale nie mozna sie na wzajem obrazac....

Gość ryszarda_P
Oburzam się bo nie lubię stereotypów i oceniania ludzi na podst. jakichś bzdurnych kryteriów, a nie na podstawie tego co sobą reprezentują. Poza tym jeszcze się nie chajtnęłam-a co jeśli dziewczyna w moim położeniu zerwałaby z tym partnerem, już byłaby kurwa?

Gość dea.wr
jagodka slodziutka no i się zgadzam z Tobą :D 🖐️ miłego

jagoda teraz 7 się dochrzani do Ciebie, bo 4, powinna być pewnie przed 3, znaczy niedziewic najpierw :D.

Gość ryszarda_P
Jaogda/ pod tymi wnioskami mogę się podpisać.

Gość czemu nie możemy już
ja się poniekąd zgadzam z 7... ma sporo racji w ostatniej wypowiedzi... jagodka - wreszcie właściwe wnioski piszesz, ale nie z tego topicu one wynikają:) po hu* zakładasz taki topic jak doskonale wiesz, że różni ludzie preferują różne rzeczy? oj dzieciaki:)

Gość jagodka slodziutka
a po jaki h** wy wchodzicie na takie topiki... 7 to ty chyba jestes jeb*** bo to ty nic nie rozumiesz... przeiez ja sie nie chwale i nie wywyzszamm!!!!!TYLKO CHODZI MI O TO KTO MA COS DO DZIEWIC?! CZY MY JESTESMY GORSZE?! BO JA TAK IE UWAZAM...

jagodka slodziutka \" nie przejmuj się takimi baranami :classic_cool:

Gość dea.wr
jagodka powiedz mi jedno kotku gdzie tutaj na kafe plują na dziewcie? wszędzie topiki w stylu, że poszukiwana dziewcia, że marzą o cnotce więc skąd te wnioski?

ja sądzę, że jednak dziewice są lepsze, ale to kwestia gustu.

dea nie zaprzeczaj, bo ilekroć jest taki topic niedziewice atakują zamiast argumemnty mężczyzn to wolą obrażać dziewice, bo to chyba łatwiej im przychodzi ;) i mówinie czegoś rozsądnego. znajdź jakikolwiek taki topic, a zobaczysz jak niedziewic zapomniały o tym, że same były dziewicami :)

Gość czemu nie możemy już
bo zadajesz pytanie, więc wchodzę aby ci odpowiedzieć:o myśleć, myśleć, myśleć dziewczynki, bo i błona między nogami wam nie pomoże:o

aa znaczy mężczyźno owszem marzą ale niedziewice tego chyba nie umieją usznować i stąd te ataki o oczernianie typu, powyżej 20 to już dziwaczka, brak okazji, pasztet itp a realia są zupełnie inne te dziewczyny są z reguiły bardzo ładne i wrżliwe i kierują się w życiu czymś zresztą kazy tak powinnien :)

Gość dea.wr
oj bez przesady! nie ma tu ataków, ale każdy ma swoje racje i chyba nie trzeba obrażać tego akurat nie zauważyłam a ja nie zapominam o tym, że byłam kiedyś dziewicą ale tak jak tu pisali niedziewcia kojarzy się z puszczalską wg niektórych :O a skoro straciła cnotę z kimś kogo kochała, niestety ich drogi się rozeszły to już nie jest dobrą kandydatką na partnerkę dla innego faceta? przestancie

Gość jagodka slodziutka
"dziwce dla najlepszych - to już wiem że to napisał pedał albo prawiczek" "dziewcia to ktoś lepszy? zresztą te dwudziestoparolatki które twierdzą, że są dziewicami bo się szanują smutna prawda jest taka, że albo nie mają faceta, a jak miały to nie było okazji na stracenie dziewictwa, i zagłuszają tym swoją niepewność i wstyd że nadal są cnotkami a przy najbliższej okazji puszczają się z facetami z dyskoteki" tO BYLA TWOJA WYPOWIEDZ:D nie chce dalej mi sei szukac ale bylo ich wiecej poczytaj sobe to sama zobaczysz