Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulka

poważnie o POMOc

Polecane posty

Gość bidulka

Witam. Nie wiem do kogo się zgłosić i znalazłam tę stronę. Może któraś z was mi pomoże. Od paru dni siedzę zamknięta w domu. Nie jestem w stanie nic zrobić. Leżę tylko na łóżku, oglądam filmy i jem. Godziny mijają, wokół mnie bałagan. Straciłam niedawno pracę i od tego czasu nie jestem w stanie nic zrobić. Kompletnie się załamałam. Nie odbieram telefonów, nie wpuszczam nikogo do domu, bo wstydzę się tego chlewu na około i nie umiem się nikomu przyznać do tego co się ze mną dzieje. Nie jestem się w stanie nawet zabrać do zrobienia prania, nie mówiąc już o sprzątaniu. Czy ktoś z was tak już miał? Co ja mam robić? Jak tak dalej pójdzie nie wiem co ze mną będzie. Pomóżcie. Proszę!!

Gość a nie masz jakiejś rodziny
czy przyjaciół? zadzwoń do kogoś .

Gość bidulka
Dziewczyny, poradźcie mi, proszę

Gość bidulka
no niby mam, ale wstydzę się przyznać, że tak mam od paru dni Co zrobić, żeby się choć zmotywować do sprzątania? JAk o tym myślę to od razu chce mi się spać

Gość moze po prostu otwórz okno i
postój trochę w zimnie, albo wyjdz na balkon i postój - chlód dobrze otzreżwia.

Gość bidulka
Dziękuję, spróbuję. Może pomoże, ale narazie to nie mam siły na ćwiczenia. Tylko płakać mi się chce...

Gość o boshe
miałaś siłę wstać do kompa to i resztę ogarniesz nie użalaj się nad sobą, inni mają wieksze problemy.. chyba że ten stan utrzymuje się długo, kilka tygodni - zrób badania, możesz miec cukrzycę, anemie, chorą tarczycę - mnie juz przebadali pod kątem wszystkiego, a przyczyna "spadku formy" nadal nie znana.. nie mam siły do szkoły wyjść..

Gość faaag
Masz depresję i najlepsze co możesz teraz zrobić, to umówić się na wyzytę do psychiatry, żeby ci dał jakiś antydepresant. Jak ludzie reagują na te leki to indywidualne, ale wielu osobom bardzo często pomagają szybko i skutecznie. A ty potrzebujesz stanąc na nogi, żeby wziąć się za szukanie pracy.

Gość bidulka
Jak to czytam, to zdaję sobię sprawę, że się nad sobą użalam, ale to jest silniejsze ode mnie. KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!

no dobrze zacząć sprzątać-jak już zaczniesz nie będziesz mogła skończyć!! musisz się zebrać w sobie!! pozdrawiam 🖐️

Gość bidulka
Bardzo wam dziękuję. Może te wasze rady pomogą. Postaram się przynajmniej