Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szaleje za Toba

Czy to jest spowodowane utrata dziewictwa?

Polecane posty

moi drodzy mam srtaszny problem pewnie bylo juz dosc duzo podobnych tematow ale blagam POMOZCIE! niedawno 1 raz wspolzylam i od tego czasu nie mam okresu a wczesniej wszystko bylo ok, okres regularny. Kiedys mialam z tym problem, moje zaburzenia spowodowane byly nagla strata wagi. Teraz moja waga jest odpowiednia. Podczas sexu zabespieczylismy sie prezerwatywa. Bardzo sie balam dla tego kupilam test ciazowy ktory wyszedl negatywnie. Ale do tej pory nie mam okresu! Czy to moze byc spowodowane strata dziwictwa? Gdyz wtedy stracilam dosc duzo krwi. POMOCY !!

Gość akma
raczej nie. bo wtedy to była krew z błony dziewiczej a przynajmniej spowodowana jej przerwaniem a nie ta owulacyjna. radze Ci iść do ginekologa albo jeszce jeden test. ale to może stres tak na Ciebie zadziałał, co?

no strasznie sie boje co to moze byc ! prosilam tez chlopaka zeby nie doszlo do wytrysku \" we mnie\" i podobno tak sie nie stalo wiec to raczej nie mozliwe . Tylko ciagle sie boje czy to nie ciaza ! :( ale raczej opcja z ginekologiem odpada moze jakies inne rady prosze ! ?

Gość ivo88
wiesz to chyba psychika tak dziala!!! ja po moim pierwszym razie przezywalam to samo!!! tez robilam test bo mi sei okres spoznial choc mialam regularny!!! nie martw sie a okres napewno sie zjawi:)