Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronikarus

czy kazdy facet musi chodz raz w tygodniu wylac to z siebie?

Polecane posty

Gość weronikarus

Jestem 35 letnia kobieta która calkiem niedawno sie dowiedziala ze mąz ja zdradzał przez całe zycie -16 lat jestesmy ze soba. Przez ostatnie 2 lata unikał seksu ze mna bo : zmęczony , codziennie to on nie chce..., tylko rznac bym sie chciala i takie tam... dosc bolesne . Bylo tak nawet ze w przeciagu roku na palcach 1 reki mogłam policzyc ile razy. Jestem atrakcyjna kobieta a seks lubie.Jak kłoda nigdy nie lezalam tylko swoje tez robiłam. Niedawno kolega mi powiedzial ze jak sie moglam nie kapnąc ze on chodzi na boki bo facet musi przynajmniej pare razy w tygodniu , a raz to musowo. A ja mu na to ze co z tego ze go podejrzewalam jak nie mialam dowodów. Odpowiedzcie mi czy faktycznie facet MUSI?

Gość nie nie musi
to smutne że kobiety miewają tendencję do traktowania facetów jak maszyny do produkowania spermy.

Gość weronikarus
to nie o to chodzi moze zle zrozumialas faceci podobno inaczej podchodza do sprawy. Mi chodzi o to ze maz zonie nie powinien odmawiac a jesli to robi to znaczy ze chodzi na boki. Kolega moj ujał to akurat w ten sposob ze : facet musi wylac to z siebie

Gość nie nie musi
"mąż żonie nie powinien odmawiać" - zdumiewająca ideologia... A jeśli po prostu nie ma ochoty na seks?

Gość szukanaprawda
to znaczy, że ma kochankę, albo kilka innych mniej miłych hipotez (np pedał!!)

Gość nie nie musi
Sorry, ale jesteś albo a. idiotką, albo b. gimnazjalistką.

Gość weronikarus
przez jaki okres czasu ? przez ostatnie 2-3 lata? ja sie zastanawiam tylko czy facet faktycznie musi, bo tu nagle sie okazalo ze on wolal to robic z innymi ale nie z zona

Gość weronikarus
widocznie jestem z innej planety albo bardzo naiwna ...;)

Gość facecik taki jeden
facet z honorem nigdy by tak nie postapil - miejcie to na uwadze dziewczyny przed wyborem partnera na cale zycie

Po prostu ma juz mniejsze mozliwosci i jak to robi z innymi to nie ma juz sily z Toba (chyba ze sie zakochal). Wczesniej nie bylo tego problemu bo byl sprawniejszy. A fizycznie rzeczywiscie musi. Co nie znaczy ze akurat raz w tygodniu. Dla jednych to jest np. kilka razy w tygodniu.