Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anaelle

Ksiazki-psychologia odchudzania

Polecane posty

Hej, po kolejnych dietetycznych pupalpkach doszlam do wniosku ze inaczej sie trzeba do tego zabrac. Znacie moze ksiazki na temat psychologii odchudzania? W jaki sposob psychicznie mozemy sobie pomoc w tym procesie? Jakie mechanizmy nami kieruja gdy sie odchudzamy? itp. Z gory dziekuje, Anaelle

Gość B.W.
na tej stronie http://www.otylosc.org.pl/ znajdziesz ksiazkę, Nadwaga sprawą rodziny, jest to książka o jedzenioholikach, czyli o mnie i chyba o Tobie, mimo, ze tytuł taki średni, książka rewelacyjna. Na tej stronie znajdziesz forum i w dziale psychologia można ściągnąć te książke.

Gość aajajajja
do D.W a jak sciagnac ta ksiazke? bo nie ma juz tam niebieskiej kuli ze strzalka :( pomozesz??

Dzieki :) Ksiazka \"Nawdaga sprawa rodziny\" wydaje sie dokladnie taka jaka szukalam :) Dzieki jutro biegne do ksiegani po nia :) Juz sie nie moge doczekac. Chce zrozumiec dlaczego ciagle schudne i tyje i tak w kolko. Trzymajcie za mnie kciuki :) Pozdrawiam, Anaelle

Gość B.W.
do aajajajja daj adres email to Ci przyjś

Nie moge nigdzie dostac ksiazki \"Nadwaga sprawa rodziny\" juz nawet napisalam maila do wydawnictwa. B.W. masz ta ksiazke w wersji elektronicznej? jesli to to mozesz mi jak wyslac prosze? anaelle14@gazeta.pl dzieki :)

Neit, bardzo Ci dziekuje. Dzis popoludniu sie tam rejstruje :) Nawet nie wiesz jak mnie ta wiadomosc ucieszyla, bo ksiazki nie mozna nigdzie kupic i nie planowany jest jej dodruk :( Pozdrawiam, Anaelle

Gość B.W.
Już powinnaś miec ją na poczcie.

B.W. Jestes kochana :) Dzieki :))))))))) Trzymaj za mnie kciuki. Pozdrawiam, Anaelle

Gość vin_
Całą prawdę o zdrowej diecie da ci książką „Zdrowie bez recepty” Johna A. McDougalla. Autor ma ogromne doświadczenie i każdy poważny wniosek potwierdza autentycznymi badaniami. Nie ma ściemy. On nie promuje określonej diety, ale zupełne przewartościowanie dotychczasowego jadłospisu. Utrata kilogramów to tylko jeden z plusów programu. Myślę, że to najlepsza książka, jaką czytałem w zakresie odżywiania. Polecam gorąco.