Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelelbum

NOI NICI Z DIANE35LEKARZ PRZEPISAŁ MI HARMONET.CO O TYM MYŚLICIE?

Polecane posty

Gość trelelbum

Szłam do ginekologa z nastawieniem,ze przepisze mi Diane35 głównie na trądzik.I co?I nic!Powiedział,że nie ma w zwyczaju przepisywać kobietą tabletek z dolnej połki:(Ale ponoć Harmonet też moze mi pomóc.Co o tym sądzicie?:)

Gość Tez bym...
Tez bym chciała tabletki na tradzik ale strasznie boje sie po odstawieniu silnejszego wysypu nie onawiasz sie tego? A takze inny skutków?

Gość justysiazesłupska
WIESZ...NIE MYŚLE O TYM CO BĘDZIE KIEDYŚ.CHCIAŁABYM CHOCIAŻ PRZEZ JAKISCZAS MIEĆ SPOKÓJ:(Z RESZTĄ KTO MI KAŻE ODSTAWIAĆ TABLETKI...

Gość Tez bym...
Tak ale czytałyscie o skutkach ja tez juz wczesniej chciałam tabletki ale jak poczytałam troszke to strasznie sie boje tej ingerencji w organizm a moze wiecie w jakiej cenie wykonuje sie badania hormonalne?

Gość koteczka-----------
ciesz sie ze ci nie przepisal tego swinstwa diany! to ohydne piguly! jesli chcesz pigulki antytradzikowe to polecam jeanine. po diane zamienisz sie w swinie ktore je wszsytko co jej w rece wpadnie! juz to przerabialam! rok walczylam z nadwaga! uwaga na diane!

Gość justysiazesłupska
a harmonet nie sprawdzi sie na cere?Juz kupiłam 2 opakowania:(

Gość koteczka-----------
nie wspome juz o bolach serca glowy depresji ciaglym dole i OGROMNYM apetycie nawet na to sie sie nie lubilo dotychczas!! diane zaiera cyproteron i juz dawno stwierdzono jak on zle na figure dziala na samopoczucie,uda sie rozrastha i ramiona:( dopiero po jeanine pozbylam sie tradziku z plecow dekoltu i twarzy ktory pojawil sie jak skonczylam z diane!! uwazajcie laski!

Gość Tez bym...
A przed Diana nie miałas tradziku? Wytapił dopiero po tabletkach?

Gość koteczka-----------
u mnie bylo to tak- bralam lok logest zeby sie zabezpieczac zerwalam w moim ex i rzucilam piguly a po legoescie cera sie schrzanila wiec siegnelam po diane! bralam ja 6 mies! to byl koszmar! z sliczenj laseczki zamienilam sie wmalego potworka ktory caly dzien jadl bo nie wmogl sie powstrzymac! koszmar! ciagle bole serce glowy depresje! te piguly to OBLED!!!! rzucilam je w cholre na cere i tak nie pomogly! ja je rzucilam to przez rok nic nie bralam,bo sie juz balam!! ale tradzik po dianie sie zaostrzyla jaki podskorny sie zrobil ohyda! na pleach i dekolcie tez syf i wcale nie chudlam! przytylam 10kg!!!!!:-((((((((((((((((( po roku nie branie kupilam jeanine i po 2 opak zniknal tradzik z dekolru i plecow a po 4 z buzi wspieram sie jeszcze brevoxylem i mam od sierpnia 2005 SWIETY SPOKOJ! diane to ni es apiguli na miare 21 wieku!! to gowno!! jeanine zawiera dienogest a to nabardziej tolerowany skladnik pigulek !! przemyslcie zanim sie wezmiecie z ahormony ja w koncu odzyskalam moja figurke i moje nawyli zywieniowe znow sa normalne ! naprawde,przemyslcie laski...

Gość floor
lekarz jest sponsorowany przez harmonet zapewne :O pojedzie sobie na kanary za przepisywanie tego leku 🖐️

Gość Tez bym...
I własnie tego sie boje...jednak nie zaryzykuje chyba z tabletkami chociaz przydałyby mi sie nie tylko na cere ale i dlatego ze kochamy sie z chłopakiem bez zapezpieczenia, ale igerencja hormonów w wieku 17 lat nie jest raczej korzystna =/

Gość justysiazesłupska
tak sie składa,ze ja mam właśnie 17 lat...

Gość Tez bym...
Własnie powiedziałam babci o tym ze myslałam o tabletkach anty powiedziała...dziecko wybij sobie to z głowy najgorsze co moze byc to mieszanie w hormonaqch, ale ja wczesniej myslac tylko o tradziku nie byłam az taka skłonna zeby zaczac je brac a teraz jak współzyje z chłoapkiem i to nawet 3-4 a nawet wiecej razy w tygodniu...bez zabezpieczenia to obawiam sie...moze Wy macie jakies doswiadczenie i doradzicie mi co mozna uzywac prócz tabletek anty i gumek co byłoby w miare pewne?

Gość listekkk
hmmmm,ja bralam diane35 od 16 roku zycia przez 6 lat,nigdy nie mialam problemow z nadwaga,figure nadal mam b.ladna,nie stosowalam zadnych diet,cera po diane zdecydowanie lepsza (choc nigdy nie mialam duzych z nia problemow).po 6latach stosowania przerwalam tabletki bo planowalam zajsc w ciaze,rok pozniej zdecydowalam sie na dziecko i....udalo sie za pierwszym razem,teraz minelo ponad 1,5 roku od porodu i znow zaczelam brac diane.minal miesiac i cera mniej mi sie przetluszcza,drobne krostki juz sie nie pojawiaja. Jestem zadowolona z tych tabletek,nie tyje po nich,mam ladniejsza cere,nigdy mnie "nie zawiodly", nie mialam problemu z zajsciem w ciaze,dzidzius urodzil sie zdrowy (ale nie bralam ich rok zanim zaszlam w ciaze-to wazne ). Jednak kazdy jest inny i na niektorych moga dzialac negatywnie. pozdrawiam!

Gość ja tez bralam diane
przez 9 mcy. :) nie przytylam po niej. wrecz przeciwnie - schudlam ok. 3 kg. Mialam problemy z cera, bolesnymi obfitymi miesiaczkami, jak bralam diane wszystko minelo :) cera super, okresy-jakby ich w ogole nie bylo. nic nie bolalo :) od pol roku nie biore diany. miesiaczki - nieco bardziej bolesne niz gdy jak bralam tabsy, ale nie tak polesne jak przed braniem. tradzik? brak, sporadycznie, przed okresem wylezie jakiś syfek :( ale wylazi jeden nie 50 jak kiedys ;) u mnie sie diana sprawdzila calkowicie.

Gość cc carol transparenty
na mnie diana tez bardzo zle podzialala :(:( niestety:( ja biore teraz jasmine i jest super

Bralam diane jakieś pół roku. Cera - ładna, ale zawsze była niczego sobie... poszło mi trochę boczki i pupe, ze 3 kg ....

Gość krem ziaja oliwkowy
po dianie wywala tradzik stedydowy ale nie od razu..od jakiego roku albo i wiecej... nic dziwnego wiec ze kobiety pod 30tke maja tradzik....bledy mlodosci...

diane zażywam 2 lata - trądzik zniknął całkowicie - apetyt na tycie ? nie zauważyłam żebym przytyła - aaa no i cycki o 2 rozmiary urosły - dodam że moje stare staniki \"B\" leżą teraz i mój mąż się co otworzy szafe śmieje - a teraz kupuje \"D\" i mam ciągły problem bo tylko w specjalnych sklepach i to tych drogich są te większe ..... pozdr

Gość krem ziaja oliwkowy
i na pewno ci wisza no nie?? ja mialam super miseczke c jedrna apo tych pugulach mam wiszaca d i juz tego nie zmienie

Gość SlOnEcZkO198711
Ja biore diane od roku,nie mam problemów z cerą,choc wczesniej tez nie byly one znaczne.Nie przytylam ani kilograma,wrecz przeciwnie schudłam.Biust mam nadal takiej samej wielkości.Miesiaczki już tak nie bolą.A jedyną wadą jest zmiana nastrojow.ale ogolnie jestem bardzo zadowolona.Pozdrawiam

Gość daria 87
Bralam Diane. Cera może i się poprawila. Ale za to utyłam :/ i to prawie 8kg :/

Gość alicja.liwic
do sprzedania mam 3 opakowania harmonet.jesli ktos zainteresowany prosze o kontakt alicja.swiatek@prokonto.pl

Gość alicja.liwic
do sprzedania mam 3 opakowania harmonet.jesli ktos zainteresowany prosze o kontakt alicja.swiatek@prokonto.pl

Gość 11211
mi też dał harmonet, bo niby lepszy. wytrzymałam na nim 3 miesiące i nigdy nie miałam takiego nasilenia trądziku jak wtedy! do tego przytyłam! poszłam do dermatologa i babka powiedziała, że w moim wypadku to wina hormonów. wybrałam się do innego lekarza i dał mi diane35. buźka gładka jak pupcia niemowlaczka. po pół roku zmienił mi tabletki i ładna cera nadal się utrzymuje :)

Gość borys187
Harmonet - sprzedam. Również inne- proszę pytać. fleczer1@o2.pl