Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana647392

BADANIA HORMONALNE - jaka cena?

Polecane posty

Gość Załamana647392

Mam pytanko do Was dziewczyny w jakiej cenia sa badania hormolane, chciałabym je wykonac ze wzgledu na tradzik, myslicie ze to cos pomoze by go zwalcyc?

Gość cccccccc
ja robilam na testeron bo kazala mi dermatolog bylam w prywatnej labolatoriu kosztowalo mnieto 35 zl. ale w szpitalu swoim to na ubezpieczenie bezplatnie.a inne badania hormonow wachaja sie w cenie od 30-50

Gość Załamana647392
I cos Ci wykryły te badania? pomogło w leczeniu?

Gość koteczka-----------
hi! za kazdy hormon placi sie osobno! estrogen chyba 25-30pln! jesli masz skierowanie od ginka to tez musisz placic z tego co eiwme to wolasnie platne badanie i tefo nfz nie pokrywa. ja no robilam na helicobacker dzis rani i mimo iz mialam skierowanie to tez placilam. czekajac w kolejce czytalam kartek ktora wisiala na drzwiach i tam byly ceny! za kazdy hormon osobno sie placi czyli za 2 wyjdzie cos ok 50pln:( jutro ide po wyniki to zapytam dokladnie w analitycznym,tez chce zrobic ale nie wiem na jaki hormon??:(

Gość Załamana647392
Jak bys mogła to sie spytaj na jaki hormon sie robi jesli chodzi o tradzik ok? Byłabym Ci wdzieczna i napisz

Gość koteczka-----------
ok! wlasnie mi tez o to chodzi!! ja biore jeanine ale i tak chce zrobic! ja to bym wlasciwie chciala ogolne jakies zeby miec pewnosc ze te pigulki mi nie szkodza!biore je juz 1.5 roku i jest ok nie mam tradziku ale nie wiem czy z hormonami jest na pewno ok w srodku! nie wiem tylko czy te pielegniary beda wiedzialy takie rzeczy,to w sumie tylko pielegniarki a nie lekarki. ale sie spytam

Gość Załamana647392
Nio tak ale Ty nie miałas wczesniej problemów z tradzikiem tak? A ja sie strasznie tego obawiam ze gdybym przerwała to wystapił by powrót i to silniejszy :( a tego nie chce bo teraz majac pare krostek juz nie chce mi sie nic robic mam czasem doła przez ta cere :(