Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dniu urodzin

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MINISTRA EDUKACJI !!!

Polecane posty

Gość w dniu urodzin

🌼❤️🌼 . . . . . . To był oczywiście czarny humor :-0

Gość Eni40
dołączam sie do życzeń..i tez mu życze tego samego w przyszlosci co my mamy..pewnie sie ucieszy ..wszak tak nam dobrze, że dobrze nam tak..żesmy wybrali ten pieprzony zawod

Gość w dniu urodzin
:D Dość tych gier, dość Gier tych ;-)

Gość Zenobiusz
kocham cie Romuś 😘

Gość Zenobiusz
daj pyska kochasiu!

Gość i ja także
dla Romusia ❤️ , niech ci sie wiedzie chłopie bo... wszystkie Romki to fajne chłopaki hej !

Gość Zenobiusz.
te czulosci sa niezbedne kochany 😘 ❤️

Gość kazimierz wichura
z najlepszymi życzeniami wielki pytąg w odbyt bez wazeliny życzy w imieniu naszego klubu gejowskiego "WYCIOREX" Kazimierz Wichura

Sto lat sto lat 🌻Rycerzu na bialym koniu,zbawicielu polskiej oświaty Sto lat lisku wpuszczony do kurnika 😘 🌻

wszystkiego dobrego Panie Romanie. i ratuj Pan polską szkolę min. od wplywow komuchow i przed wspolnym ... z niemcami podręcznikiem historii. pozdrawiam. i od lewackiego ZNP tez.

dla Pana Romana 🌼 pewnie zaczniecie zaraz na mnie psioczyc,a co tam! popieram wszystkie ,no prawie wszystkie-bo procz amnestii maturalnej-jego dzialania! jak jeszcze stawi opór, powstaniu wspolnego z niemcami podrecznik do nauki historii,to uwazam ,ze odniesie wielki sukces,czego mu zycze.

żadnych wspólnych podręcznków jakem Giertych ;) Pruskim odwetowcom i zastepom ich janczarów mówimy nasze gromkie i stanowcze : No pasaran !!! :classic_cool:

Gość Marian Veehoora
Romuś 100 lat!!! 😘

Gość ależ słodko
się zrobiło ;)

Dzieki,dzieki :D w dowod mojego szacunku dla uczniów w IV RP wprowadzam poniedziałek jako dzień otwarty w szkołach.Mozna przyjść o której sie chce i ubranym dowolnie.

taaaaaaaaaaaaak! dołączam się z całego serca do tych szczerych życzeń. Nasz kochany minister to taki dobry człowiek, jak takiego polityka znaleźli, który ma tyle empatii w sobie, to ja pojęcia nie mam. Potrafi się wczuć w uczniów, wie czego im trzeba, a z pewnością owocnych wizyt lotnych trójek i ponadczasowego, schludnego stroju. Dziękuję! :) Oby wiecej takich zmian na lepsze!

\"Sa tacy - to nie żart- dla których jesteś wart mniej niż zero\" ZERO TOLERANCJI!!!! Aby szkoła rosła w siłę i była wielka jak Huta Katowice Spełnienia :P

\"Zero tolerancji\" - godzina policyjna dla dzieci.... Nie tylko dla dzieci:);) Ministerstwo----RZUĆ KOMÓRKĘ KOWALSKI... bo jak nie to prace społeczne:) Sto lat Sto lat♪♪♪♪♪♪♪♪ Zyczę spełnienia programu, którego celem ma być zwiększenie dyscypliny w szkołach🌻

Gość kolekcjonerka meskiego piekna
własnie wysyłam te życzenia panu ministrowi mailem moderatorzy pójdą siedzieć :P :D

no nie tak mocno piękno i uwięzienie to nie to