Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w dniu urodzin

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MINISTRA EDUKACJI !!!

Polecane posty

nie mogę złapac tchu z wrazenia i drga mi z radości prawa powieka :D i kwiaty juz sie ie mieszczą w moim gabinecie :D Bóg Wam zapłac Drodzy Uczniowie

tez dolacze wlasne zyczenia urodzinowe. \"spieprzaj dziadu\" :D:D:D:D

Seba nie tak mocno chodzi o Ministerstwo edukacji trochę dyscypliny

z okazji drugiej 18 więcej rozumu i zdrowego rozsądku:)

Enamorada, ja w jednej z prac widziałam kategorię: inwalida umysłowy!!!!! Auytentyk:P

dobra to zmieniam zycznia. \"Panie Romku jest pan zerem\":D:D:D ten zwrot nie zostal uzany przez prokurature jako obrazliwy lecz jest to \"ocena kompetencji\" :D:D:D

Osoby które nadeślą życzenia SMS-em i nie tylko ;0 sa na lekcjach u Romana Giertycha;) ha ha!! Ty Ty tylko Ty Romanie Wicepremierze:)🌻😭

Zyczę także udanych niezaplanowanych akcji wielkiej dumy🌻 rozmów z profesorami:classic_cool: udanej konstrukcji, ktora zmieni szkołę No i trójki do kieszeni:)🌻

A ja siedzę i wymyślam, stukam;)i uciekam w fizykę bo nic innego nie umię:P To dzisiaj piękny dzień Minister świętuje🌻 a ja ciało nauczycielskie od 30stego do 30-stego. Silnik jeszcze dobry, ale jeszcze trochę 😭 Mimo wszystko ędzie cud i zarobek:classic_cool:

No to dzisiaj święto nad świętami malowane ciemnymi kolorami tym bardziej że na rynku chcą prasować w Pols ce:) wygląda na to ???? Tak jednak być nie musi 😭 \"ostatnich gryzą psy\"😭 Gdzie mozna więcej zarobic? tu w POLSKIEJ SZKOLE Zyczę wię także dobrych zarobków:):classic_cool:

Prosze wynieś wszystkie graty z gabinetu teki😘 Ja dwa dni i dwie noce koczowałam w kolejce za polskimi makami!!!:P Za chwile będą u pana panie MINISTRZE 🌻🌻 🌻

Nie mam przed Wami Zadnych tajemnic😴 Na polskim podwórku szkolnym? Jak psuje sięryba? druga strona prawdy? czego nie wiemy? Obietnice wyborcze? no i urlopu bezterminowego, aby prawda wyszla na jaw? Zycze Panu panie ministrze😍

Nie mam przed Wami Zadnych tajemnic😴 Na polskim podwórku szkolnym? Jak psuje sięryba? druga strona prawdy? czego nie wiemy? Obietnice wyborcze? no i urlopu bezterminowego, aby prawda wyszla na jaw? Zycze Panu panie ministrze😍

Bardzo sie boję oko w oko z ministrem😭 Czy , aby podołam tej misji bez drugiej tury, kandydatów jest wielu ,dlaczego ja? Ale plany są zdobedę się osobiście dostarczę te piekne czerwone maki😍 Kwiaty te wymagaja profesjonalnej wiedzy i troskliwej pielęgnacji. A z czasem owocują atrakcyjnymi zyskami:classic_cool:

No ja politykom nie wierzę😭 czego się nie robi przed wyborami!!! musze uwazać , aby przez przypadek nie wystąpić w tokszoku jeszcze nastąpil by zawal w studiu i co dalej? Trzy miliony obietnic? Nie moGE ryzykować😍

No i w dodatku mam zły profil, a w trakcie naszego spotkania zapewne reporterzy! będą zainteresowani naszym spotkaniem :classic_cool: nie moge choć bardzo bym chciala

Gość warszawskie licealistki
ty nie dziekuj pacanie, tylko nowy mundurek przymierzaj, cośmy ci z okazji urodzin sprawiły i pode Ministerstwo dostarczyły, a ty nawet osobiście po niego nie przyszedłeś:o wstyd tak młodziez lekceważyć....a fuj.... p.s. i byków ortograficznych nie rób:o

Gość cykor
No tak życzenia skladam , lecz nie wiem ile to wiosenek miewa nasz MINISTER?ha ha

Już wieczór zapewne PAN MINISTER Przeczyta usłyszy złapie w sieć prawą rękę moją rękę

Drogi Romanie, z okazji twojego święta życzę ci: abyś napisał maturę z języka polskiego i trafił w klucz na owe magiczne 30 %, wyrobił się z programem nauczania w klasie drugiej ( :O dziękujemy za wrzucenie \"Quo vadis\" i \"Pamięci i tożsamości\" J.P. II), co tydzień zaskakiwał nas swoimi światłymi pomysłami (bo śmiech to zdrowie), a swoje dziecko wysłał do prowincjonalnej szkoły gdzie wszyscy są równi w myśl programu wyrównywania szans dla dzieci ze wsi :D Wszystkiego NAJświatlejszego 🌻 To pisałam ja: nauczyciel(ka) - stażyst(k)a języka polskiego P.S. tak ogólnie to nie narzekam na pracę :classic_cool:

uff zdążyłem :D Jeszcze raz wszystkim dziękuję za zyczenia,a szczególnie \"poten\". Twoje obawy sa nie potrzebne.nam ustronny hotelik,cichy i dyskretny,gdzie moglibysmy przedyskutowac wszystkie tematy ktore Cie nurtują.A takze te ktore mnie nurtuja.:classic_cool: Obiecuje wpadac częściej na kaffe,żeby mieć z Wami stały kontakt. Mundurek lezy jak ulał - to do dziewczyn z W-wy - tylko nogawki przykrotkie :-p Mysle żeby wlaczyć jeszcze do lektur obowiazkowych dzieła Che Gevary,Majakowskiego,Szolochowa i ksiązke ktorą konczę o roboczym tytule \"Gimnazjalistki w mundurkach\". pozdrawiam Wasz Roman 🌼