Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaBaśka

POMÓZCIE MI ! ! !

Polecane posty

Gość MałaBaśka

Mam do Was pytanie i pewien problem od kiedy pamiętam:( Głupio mi o tym pisać bo wydaje mi się że jestem jedyną która go ma :( Chodzi o to, że w jamie ustnej po bokach za zębami mądrości są takie otworki i moje pytanie brzmi czy to one są nazywane migdałkami??? Bo zawsze mi się wydawało, że migdałki mają kształt migdałów, a nie są w postaci otworków, a jeśli nie to co to jest? I teraz mój problem W tych otworkach często zbiera mi się substancja taka zbrylona w kolorze białawo – żółtawym, towarzyszy temu nieświeży oddech:( Wiecie może co to może być , z czego się bierze lub może komuś też się tak dzieje? Bardzo proszę o pomoc ! ! !

Gość nie łykaj juz spermy

Gość MałaBaśka
Wiedziałam,że się znajdą debile głupio komentujacy! zyczę Ci,że jak też kiedyś będzeisz potrzebował pomocy,żeby też ktoś z Ciebie żartował :/ Jakoś nie przypominam sobie,żebym w wieku np.14 lat łykała sperme,a problem już wtedy mialam:/ Debile!

Nie przejmuj sie głupim komentarzem....wejdź na taki topik ...coś w stylu Jedzie Ci z usta jak Shrekowi.....Tam napewno znajdą się osoby co będą chciały Ci pomóc. Pozdrawiam:)

Gość Tak to sa migdałki
a to coś co "substancja taka zbrylona w kolorze białawo – żółtawym" to ropa... idź do lekarza możliwe że masz anginę ropną