Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jagodella Andrea de Marquez

Czyżby mnie okłamał???

Polecane posty

Mój chłopak mówił,że jest prawiczkiem...Że przede mną z nikim się nie kochał tylko były pieszczoty...Napisałam ostatnio mu na gg z innego numeru i tam opisuje jak to spał z 2 dziewczynami i jak było mu cudownie i że niby ze mną(nieprawda) kocha się co wieczór...Nie wiem co o tym sądzić.Czy ją(to zmyśloną panienkę przeze mnie ) okłamuje czy mnie??? Zabolało mnie to,jak napisał,że już z kimś spał...:(..a mnie mówił,że nie.

sa dwie odpowiedzi...albo nie jest prawiczkiem...albo lubi zmyślać...Tak źle tak niedobrze...Jak dla mnie swiadzy to o niedojrzałości faceta:o

teraz nie wiem właśnie czy powiedział parwdę mi,czy też tej niby nowej dziewczynie na gg Nie daje mi to spokoju...mieliśmy mówić sobie o wszystkim..Ja mu powiedziałam,że spałam z tyloma co i jak...a on mie powiedział,że jest prawiczkiem i czy mi to przeszkadaza a jak się zapytałam go jako jakaś Kasia z gg to tam gada co innego..mowi,ze kocha sie codziennnnie ize spal z dwoma panienkami :O

Gość skoro jej powiedział że z tobą
śpi co wieczór, to jest bajkopisarzem:o Spokojnie. Tylko pytanie, po co on gada z obcymi laskami na gg o seksie?:o I pytanie- po co ty się podszywasz i udajesz kogoś innego... Żeby go sprawdzić oczywiście. WIęc mu nie ufasz. To mi wygląda na jakiś szczeniacki związek:o

Tak sprawdzam go bo mieszkamy daleko od siebie i chce wiedziec,czy np umowilby sie z laska na niezobowiazujacy seks...Ale nie...Za to pisze coś a analu z byłymi...chyba przestanę się go wypytywac bo zaraz mi się przykro zrobi..nawet jeśłi zmyśla tam :(

masz chlopaka bajkopisarza a tzn ze za bardzo nie mozna mu wierzyc i ufac :o

ehh no wlasnie nie wiadomo albo ukrywa albo pisze bajki ciezko zgadnac ja nie lubie takich ludzi nie maja u mnie szacunku sama musisz go obserwowac i wyciagnac wnioski

moze chcial tylko zaszpanowac przed ta \'obca\' dziewczyna i dlatego tak napisal sama musisz wyciagnac wnioski Pozdr.

Gość Anoł-dla-M
Mój kiedyś tez tak szpanował i to przy mnie...siedzielismy u niego na gg i jakaś laska go zaczepiała,więc ten zaraz co to nie on...aż się smiałam pod nosem.Facet w życiu się nie przyzna obcej kobiecie,że nie jest doświadczony w seksie i zawsze zgrywa ogiera :) Także spokojnie...pewnie zmyśla tamtej a Tobie mówi prawdę...W końcu jest z Tobą i tak by się wydało w końcu...