Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izuskia

czuję sie nieatrakcyjna bo.......mam rozstepy

Polecane posty

Gość izuskia

witam..mam chłopaka juz od dluzszego czesu i jak chce sie z nim kochac to tylko przy zgaszonym świetle...czuje sie bardzo nieatrakcyjna jak jest wtedy zapalone swiatło..a dlaczego? bo na calycg nogach mam rozstepy- zwłaszcza na pupie... nie wiem jak sobie z tym radzic- mój chlopak tylko przy zaponym chce sie kochac.... tak sie tego wstydze jak ja wygladam....:-( kto moze mi pomóc? kto ma taki sam problem jak ja????

Gość izuskia
:-(

Gość opowiem ci historię
Kiedyś rozmwawiałam ze swoim chłopakiem (od 3 lat) o szpitalach , wypadkach, nagłych chorobach (fajny temat, he, he, no ale był powód - ktos bliski zachorował nagle). Powiedziałam, że ja na szczęście wyrostek mam już za sobą. Zdziwił się ...nie zauwazył przez 3 lata blizny! A blizna wielka jak słoń!

Gość kochaniutka to tak jak
99% procent kobiet na swiecie 🖐️

Gość izuskia
kurde ale ja mam je na calych nogach- tyglada to jak układ rzek na mapie...;-(

On napewno akceptuje i kocha Cię taką, jaką jestes. To w Twojej głowie jest ten kompleks... Pozbądź się tego strachu, bo sama coś zepsujesz. Uwierz w siebie :)

Gość izuskia
kurde zey to bylo takie łatwe i proste...ale tak nie jest.... jak móie ze chce sie kochac przy zgaszonym to on traci ochote....albo nienawidze sie dla niego wypinac bo tylko mysle o tym co mam na tyłkui nie moge sie dostatecznie wyluzowac i zająć tym co powinno mi sprawiac przyjemność..:-(

Chyba coś w tym jest skoro on chce przy zapalonym świetle...;) Gorzej by było gdyby chciał przy zgaszonym, nie sądzisz?

Gość pytammmmmmmmmmmm
a czy on Cię widział nagą?

Gość izuskia
no jasne ze mnie widzial nagą...

Gość izuskia
eh i jak tu narmalnie sie bawić w łózku...:-(

Gość cośwampowiem
...baby:) - jesteście pogiętę że słów brakuje:) - miałem kobietę która ideałem nie była i wiedziała o tym a nawet sama zwracała mi czasem uwagę na swoje tzw.minusy. - waliło mnie to do potęgi. - perswadowałem jej przez jakiś czas że opowiada bzdety i że to są szczegóły które naprawdę nie mają znaczenia. - trwało to dwa lata aż wreszcie dotarło to do niej i odeszła....sprawdzać na innych czy to prawda:( - i po co mi to było?:(

Gość PRZYŚPIESZENIE
TAKI PROBLEM? TO NIE PROBLEM! JAK TWÓJ PARTNER CIĘ AKCEPTUJE TO NIE SCHIZUJ SIĘ. A JAK MU SIĘ NIE PODOBASZ TAKA JAKA JESTEŚ NIECH SPIERDALA I PO SPRAWIE.