Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gewalia

Dałam ciała!Znów kilka kilo więcej!!!!Mam dość!!!!!!

Polecane posty

Gość gewalia

Jestem beznadziejna.Mam już siebie dość!!!!!!!!!!!!!!

Gość gewalia
Wiem,że tak naprawdę nikogo to nie obchodzi,ale mam ochotę wykrzyczeć to na całe gardło!!!!!

Gość gewalia
no cóż-tu też nie ma dla mnie miejsca.

Gość kinder bueno
nie martw sie gewalia jutro tez jest dzien :) ja sobie tak powiedzialam i Ty tez powinnas !!! co sie stalo, ile wazysz ile masz wzrostu i czemu zawalilas?

Gość gewalia
Ważę 72 kilogramy,mam 176cm wzrostu.Brakuje mi silnej woli.Przez pewien czas jest wszystko ok tzn stosuję niskokaloryczną dietę,biegam 2 razy w tygodniu na fittnes itd.i przychodzi taki dzień kiedy...hmm zaczynam żreć,szukam wymówek żeby nie iść na zajęcia-to rodzi wyrzuty sumienia,fatalny nastrój,który zażeram...i tak w kółko.

postaraj się zmusić mimo wszystko..mnie też nieraz już sie nie chciało zwłaszcza gdy głowa mnie bolała albo miałam okres, ale zmusiłam się i tyle..jeżeli nie jesteś w stanie zrobić czegoś cięższego bo masz gorszy dzień, to zrób coś lzejszego, np. potańcz..dzięki temu można też odreagować

Gość kinder bueno
moj nick wskazuje na to, ze ja tez mam slabosci i nie ograniczaja sie one jedynie do pysznego bueno :( jest jeszcze rafaello, mars delight i wiele innych ! ale nic, od jutra kolejna proba, dzisiaj nie jem kolacji i mam zamiar 3 dni sie oczyscic na samych sokach i wodzie !!! jeszcze nigdy tego nie robilam ale teraz mam zaciecie (albo mi sie wydaje? ) po tych 3 dniach przejde na 1000 kcal i 3 razy w tyg. ruch, co ty na to gewalia ? moze sprobujemy razem?

Gość gewalia
Chętnie!Od jutra?Aha tylko ja z pewnością będę grzeszyć kawą

Gość kinder bueno
jakie jestesmy podobne ;) ja tez uwielbiam kawe, rozpuszczalna z mlekiem, mokate, esspreso zabielane i wogole (mniam) ale te trzy dni sprobuje sobie odmowic, w koncu to oczyszczanie ma byc :) a Ty jaki masz plan wstepny?

Gewalia spokojnie:) Ja tez się zmuszać musze.. i najlepiej jest gdy już sie zmusimy i ze zloscia ruszymy na zajecia jakies sportowe zapamietac to uczucie w trakcie i po . o satysfakcji oczywiscie mowie:) Bo inaczej nasze wagi bedaz staly w miejscu.. albo jeszcze gorzej. A warto sie zmusic :) powodzenia dziewczyny na oczyszczaniu :)

Gość kinder bueno
madchen dzieki sliczne :D ja robie tak jak pisalam 3 wstepne dni do 1000kcal, moze rusze troche te zlogi, ogolnie nie jestem za glodowka ale 3 dni zadnej doroslej babce jeszcze nie zaszkodzily ;) * jurto sok pomidorowy, bo dosyc sycacy * drugi dzien sie rozpieszcze i jakis slodszy * a zakoncze grejpfrutowym oczywiscie woda mineralna "do bolu" :) moze ktos do mnie dolaczy?

ja się chetnie dołącze ale z moją gwardią warzywną:D, wychodzi mi prawie 1000. ja tam głodówek sie boje troche... naczytałam sie i panikuje , wole powoli przejsc w diete. ale to też sposob jak sie potem wdrąży w głód i diete ostrym startem . a faktycznie 3 dni nie zaszkodzą:) Kinder bueno ,a dużo masz do zrzucenia , i w jaki czas byś chciala ?

Gość kinder bueno
marze o 10kg.!!! ale na poczatek bardzo bym chciala choc 5kg. Ile daje sobie czasu? 2-2,5 miesiaca czyli po 1kg. na tydzien, jesli sumiennie bede cwiczyc i jesc 1000kcal z przewaga warzyw i owocow to musi sie udac !!! dla jasnosci 1.70 - 65kg. po pierwsze 60kg po drugie 55kg. po trzecie - nie przytyc :)

Gość kinder bueno
ja juz sie melduje 🖐️ na razie sama woda :) jak juz bede glodna to soczek a pozniej znowu woda dziewczyny jestescie?

Gość gewalia
Witam,Dziewczynki-dotarłam dopiero teraz,bo od rana tj od 9.20 miałam klienta i nie mogłam włączyć netu. Melduję,że odczuwam już głód,ale zaraz go zlikwiduję szklanką pysznej wody...hihi. Kinder bueno,nie wiem czy dam radę bez kawy,ale stwierdziłam,że Ci potowarzyszę-mówie nie pokarmom przez dwa kolejne dni.Niestety w piątek będę musiała coś zjeść,bo idę do babci na urodziny-wiesz jak to jest z babciami.Jednak solennie obiecuję,że pozostanę przy sałatce w ten dzień.Następnie również zastosuję dietę 1000kcal. Ja chciałabym schudnąć około 7 do 8 kilogramów. Mam nadzieję,że tym razem wszystkie damy radę!!!!!!!

Gość kinder bueno
o kurcze juz mnie mdli od tych pomidorow (znaczy soku) :P na jutro mam grejpfrutowy jednak a nad piatkiem jeszcze pomysle strasznie jestem glodna :( :( :( chyba umre ale dzisiaj juz sie nie zlamie za dlugo wytrzymalam ide sie napic wody, zajrze tu jutro 🖐️